Engleski nogometaš se vratio živjeti s obitelji nakon drame s ljubavnicom

Foto: Profimedia

Nogometaš Kyle Walker ponovno se uselio u kuću u kojoj živi njegova supruga Annie Kilner, nakon što ga je ona u siječnju izbacila. Sada oboje pokušavaju spasiti svoj brak, unatoč njegovoj dužoj aferi s Lauryn Goodman. Prijatelji nogometaša su za Daily Mail otkrili da već tri tjedna živi u svom domu u Prestburyju.

"Oboje stvarno žele uspjeti. Njihova obitelj im je centar života. Nisu sigurni mogu li riješiti svoje probleme, ali žele si dati najbolju šansu da uspiju. Prvi korak je bio da se on ponovno useli u kuću. Ne žele da njihova djeca odrastaju u razorenom domu. Zajedno su otkad su imali 16 godina, tako da su jedno drugome sve. Annie je jako zaštitnički nastrojena prema dečkima i ne želi se razvesti. Kylie želi biti doma s Annie i djecom.

Izvor: Imaju još puno toga za riješiti

Nisu se pomirili u smislu da je sve oprošteno i zaboravljeno, ali žive na istom mjestu i pokušavaju riješiti probleme. Prije ovoga je išao u kuću svaku noć prije nego što bi djeca otišla spavati, tako da ovo nije velika promjena na neki način, ali je svakako značajan korak. Bilo bi teško reći da su on i Annie riješili sve probleme jer imaju još puno toga za riješiti", rekao je izvor za medije. 

Kyleova ljubavnica pokazala je njegovoj supruzi DNA test

Podsjećamo, Annie je Kylea izbacila iz zajedničkog doma u siječnju nakon što joj je njegova ljubavnica Lauryn rekla da je on otac njezinog drugog djeteta, kćerkice Kinare. Annie je, kad je saznala za drugo dijete, također bila trudna. Iako ga je izbacila iz zajedničkog doma, Walker je bio prisutan na porođaju njihovog četvrtog djeteta, ali su ljeto proveli odvojeno.

>>Ljubavnica slavnog nogometaša pokazala DNA test njegovoj supruzi: Moja kći nije tajna

Lauryn Goodman

Nogometaš se ispričao

Za sve svoje postupke nogometaš se - ispričao. "Ono što sam učinio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Donio sam idiotske izbore i idiotske odluke. Ne mogu ni zamisliti kroz što Annie prolazi", rekao je.

U srpnju je nogometaš Kyle bio na velikim mukama, kada su i njegova supruga Annie Kilner i njegova ljubavnica Lauryn Goodman doputovale u Njemačku kako bi navijale za Englesku u finalu Europskog prvenstva. 

Britanski mediji tada su pisali kako je zaštitarima engleske reprezentacije naređeno da Lauryn drže podalje od zone u kojoj se nalaze nogometaši Engleske i njihove obitelji, kako bi se izbjegli mogući incidenti. "Lauryn je problematična i Anniena najgora noćna mora bi bio susret s njom. Priča se da su sjedala Lauryn na tribinama udaljena manje od 100 metara od Annienih", rekao je tada anonimni izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.