Euro-Metali d.o.o. Zagreb - Montažni kontejneri kao brza i povoljna rješenja

Foto: Press

Euro-Metali d.o.o. Zagreb je tvrtka prepoznatljiva po visokokvalitetnom asortimanu proizvoda i poluproizvoda crne metalurgije, bogatim skladišnim kapacitetima koji im omogućavaju brz odgovor na sve vrste narudžbi, ali i dodatnim uslugama rezanja i savijanja metala koje zaokružuju njihovu ponudu.

Uz trgovinu na veliko proizvodima i poluproizvodima crne metalurgije (limovi, cijevi, nosači, plosnati, okrugli i kvadratni čelik, kutni profili i slično), kao poseban segment u asortimanu ove tvrtke izdvajaju se montažni kontejneri koji su prepoznati na tržištu kao praktično, brzo i povoljno rješenje za različite vrste objekata i namjena. Potrebe za montažnim rješenjima na tržištu su u stalnom porastu, što je tvrtka Euro-Metali d.o.o. Zagreb prepoznala, a pored brzine važna je i kvaliteta ovih rješenja kako bi investicija bila isplativa i dugotrajna.

U tu svrhu tvrtka Euro-Metali d.o.o. Zagreb nudi visokokvalitetna montažna rješenja koja imaju široku primjenu, od stambenih, skladišnih, uredskih, do sanitarnih i drugih vrsta objekata. Osim standardnih kontejnera za bilo koju namjenu u ponudi su i modularni kontejneri.

Modularni kontejneri danas su vrlo popularno i jednostavno rješenje, jer se spajanjem više jedinica mogu dobiti željene dimenzije prostora pa su moguće različite primjene i veličine ovih objekata. Posebno se u ponudi ističu luksuzni montažni kontejneri izrađeni kao vikendice, tzv. Fourb Home Lux vikendice, koji se mogu prilagoditi specifičnim zahtjevima i potrebama kupca. Za izradu ovih vikendica koriste se samo najbolji i najkvalitetniji materijali. Paneli koji se koriste pružaju izvrsnu izolaciju i energetsku učinkovitost.

Kontejner s kupaonicom kao vikendica ili rezidencijalni model modernog dizajna predstavlja inovativan i održiv način življenja. Ovaj koncept spaja funkcionalnost s estetikom, pružajući udoban prostor za odmor ili svakodnevni život.

Iz tvrtke Euro-Metali d.o.o. Zagreb ističu kako su u mogućnosti isporučiti kontejnere prema posebnim zahtjevima kupaca uz prihvatljive uvjete isporuke i najbolji omjer cijene i kvalitete.

Sjedište tvrtke sa bogatim lagerskim asortimanom nalazi se na adresi Stupničke Šipkovine 10, Donji Stupnik. Na skladištu se nalazi veoma širok i raznovrstan prodajni asortiman, uključujući i nestandardne artikle te su u mogućnosti odgovoriti i najspecifičnijim zahtjevima kupaca.

Tvrtka Euro-Metali d.o.o. Zagreb također nudi usluge laserskog rezanja limova, kao i rezanja limova na CNC plazmi (do 40 mm) i plinskom rezaču do debljine od 200 mm. Osim toga, u ponudi je i usluga rezanja različitih profila na suvremenim CNC automatskim pilama do promjera fi 640.

Više o kompaniji možete pronaći na web stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.