Eva Mendes: Naše kćeri uopće nisu impresionirane mojim filmovima

Foto: Profimedia

GLUMICA Eva Mendes gostovala je u The Tonight Showu Jimmyja Fallona, a između ostalog, otkrila je kako njezine kćeri nikada nisu pogledale nijedan njezin film. "Njih nije briga", objasnila je 50-godišnja glumica, koja s Ryanom Goslingom ima dvije kćeri, Esmeraldu Amadu (10) i Amadu Lee (8).  

"Prije otprilike godinu dana pokušala sam im pokazati scenu iz filma Hitch, na koju sam zapravo bila ponosna jer se bojim duboke, tamne vode. Morala sam izvesti scenu na rijeci Hudson. Bila sam tako uplašena. Tog dana suočila sam se sa svojim strahom i bila sam ponosna na to", prisjetila se. 

@fallontonight @Eva Mendes shares the difference between her kids’ reactions to her roles vs. Ryan Gosling’s role as Ken in @Barbie Movie! #FallonTonight #TonightShow #EvaMendes #RyanGosling #Barbie #BarbieMovie #Ken #JimmyFallon ♬ original sound - FallonTonight

"Jednom se jedna od mojih djevojčica uplašila i pomislila sam da je to prilika da im pokažem kako se mama suočila sa svojim strahom dok je snimala film", objasnila je pa otkrila: "Uopće nisu bile impresionirane". 

"Nije ih bilo briga"

"Rekle su mi: 'OK, super, mama, možemo li van?' Nije ih bilo briga", ispričala je, dodajući kako ih se jedino dojmila činjenica da je posudila glas u jednoj epizodi dječje animirane serije Bluey, što je privuklo pozornost njezinih kćeri. 

Podsjetimo, glumica se 2014. povukla iz svijeta filma nakon 16 godina karijere, a to je učinila kako bi se mogla posvetiti djeci, ali i drugim poslovnim poduhvatima. 

Međutim, Ryan Gosling i dalje je velika holivudska zvijezda, a film Barbie, u kojem je glumio Kena, bio je veliki hit kod njegovih kćeri. "Bilo je prekrasno jer su djevojke bile tako veliki dio toga, Bile su veliki dio razloga zašto je prihvatio ulogu. U kući imamo 30 Barbika i jednog Kena, pa je pomislio: 'Ima nečeg u tome'", ispričala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.