Eva Mendes otkrila planira li se vratiti glumi nakon pauze od deset godina

Foto: Profimedia

Glumica Eva Mendes progovorila je o svom povratku u filmsku industriju nakon 10-godišnje stanke od Hollywooda. Mendes ima dvije kćeri s glumcem Ryanom Goslingom.

Fokusirala se na djecu

Posljednji film u kojem je glumila bio je Goslingov redateljski debi Lost River, a Mendes je posljednjih deset godina provela fokusirajući se na odgoj njihove djece, prenosi Unilad.

S obzirom na njezinu dugu pauzu od filmske industrije, mnogi se pitaju hoće li se Mendes, koja je tijekom karijere glumila u brojnim poznatim filmovima kao što su 2 Fast 2 Furious, The Other Guys, Ghost Rider i Hitch, vratiti glumi.

Pedesetogodišnja zvijezda nedavno se pojavila u emisiji Good Morning America kako bi promovirala svoju novu knjigu za djecu. Voditelj George Stephanopoulos upitao ju je planira li se vratiti glumi. "Ne znam", odgovorila je Mendes. "Ako se pojave zanimljive uloge. Otišla sam u vrijeme kada sam, prije 10 godina, osjećala kao da sam to već postigla, znate, radila sam s Ryanom Goslingom. On je najbolji", dodala je.

Odlazak iz Hollywooda joj je bila laka odluka

Osim što je radila na filmu Lost River, Gosling i Mendes zajedno su glumili u filmu iz 2011. godine The Place Beyond The Pines, a mnogi vjeruju da je njihova romansa tada započela. Mendes je ranije izjavila da je odlazak iz Hollywooda bila laka odluka te da je samo htjela odgajati svoje kćeri, Esmeraldu (10) i Amadu (8). "Tako sam sretna. Gluma te vodi na snimanja. Odvaja te", poručila je.

Iako je Gosling nastavio glumiti tijekom godina, uzeo je četverogodišnju pauzu od filmske industrije nakon rođenja njihove mlađe kćeri kako bi proveo više vremena s obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.