Fani Kerum snimljena s Rolexom na ruci kakav može koštati i po 60 tisuća eura

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Fani Kerum podržala je supruga Željka koji je održao presicu povodom 15 godina osnutka HGS-a, stranke kojoj je predsjednik. Usput, Kerum je danas proslavio i rođendan, pa je bračni par imao razloga za slavlje na sve strane.

Fani se na presici pojavila u sako-haljini prljavo bijele boje i sa zlatnim Rolexom na ruci. Već se ranije pisalo da je riječ o modelu Day-Date koji, ako je original, košta i do 60 tisuća eura.

O kakvom je modelu riječ?

Rolex Day-Date jedan je od najprestižnijih i najpoznatijih modela švicarskog proizvođača luksuznih satova Rolex. Day-Date se izrađuje isključivo od plemenitih metala poput 18-karatnog zlata (žutog, bijelog i Everose zlata) te platine. Ne postoje modeli izrađeni od nehrđajućeg čelika, što dodatno naglašava njegovu luksuznu prirodu.

Day-Date je prvi sat u povijesti koji je istodobno prikazivao dan u tjednu i datum na brojčaniku. Dan se pojavljuje u punom formatu na gornjem dijelu brojčanika, a datum u klasičnom položaju na tri sata. Dan se može prilagoditi na mnoge jezike, uključujući hrvatski.

Ovaj model je poznat po svojoj specifičnoj "President" narukvici, koja je dizajnirana isključivo za Day-Date i prepoznatljiva po zaobljenim karikama. Rolex Day-Date dolazi u nekoliko veličina, uključujući 36 mm i 40 mm, a dostupan je u širokom rasponu brojčanika, uključujući one s dijamantnim indeksima ili različitim bojama.

Day-Date koristi Rolexov automatski mehanizam s visokopreciznim kalibrima, poput kalibra 3255, koji nudi izvrsnu točnost, pouzdanost i rezervu snage od 70 sati. Nazivaju ga "Predsjednički sat" jer su ga nosili brojni svjetski lideri, predsjednici i druge poznate ličnosti. Smatra se simbolom moći i uspjeha.

Cijene satova Rolex Day-Date variraju ovisno o materijalu i dodatnim opcijama (poput dijamantnih brojčanika). Početna cijena za osnovne modele u zlatu kreće se od oko 35.000 eura, dok platinski modeli s luksuznim dodacima mogu doseći cijene i do 60.000 eura ili više.

Ovo nije prvi put da je Fani snimljena sa zlatnim satom na ruci, a ranije ga je kombinirala s jednako skupocjenim nakitom. 2020. godine na ruci je nosila narukvicu koja neodoljivo podsjeća na Cartierov model Love. Ako je narukvica original, njena cijena je tad bila oko 5000 eura.

Rolex nosi i Kerum

Rolex nosi i Željko Kerum. On je 2021. snimljen s modelom Rolex Sky-Dweller Oysterflex Perpetual na ruci. To bi značilo da bi njegov sat, ako je original, mogao koštati između 35 i 45 tisuća eura.

Vezu priznao na TV-u

Željko i Fani vjenčali su se 2013. i imaju troje djece, Franu, Zvonimira i Eleonoru. Da su u vezi, tada oženjeni Kerum priznao je u televizijskoj emisiji.

"Već pet godina sam u sretnoj vezi s djevojkom iz Splita Fani Horvat, s kojom sada čekam bebu. Ispričavam se građanima što sam iskoristio ovaj razgovor za intimne stvari. Želim reći ovom prilikom da napuštam svoju obitelj. Ispričavam se svima kojima sam nanio bol, naročito ženi i djeci", izjavio je Kerum.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.