Fanovi ljuti na Taylor. Nakon otkazanih koncerata organizirala party za svoj tim

Foto: EPA

Pjevačica Taylor Swift bila je prisiljena otkazati tri koncerta u Beču zbog terorističkih prijetnji. Od tada nije objavljivala ništa na društvenim mrežama niti se pojavljivala u javnosti, sve do sinoć kada su je fotografirali ispred jednog kluba u Londonu gdje je organizirala privatnu zabavu za svoj tim, prenosi Daily Mail.

Mnogi razočarani potezom

Iako su mnogi obožavatelji bili sretni što su ponovno vidjeli svoju omiljenu pjevačicu, tisuće drugih su izrazile razočaranje jer se Taylor još uvijek nije oglasila povodom otkazanih koncerata. Neki su komentirali da pjevačica "čeka završetak istrage" i postupa prema dobivenim uputama. No, drugi se s tim nisu složili, uspoređujući situaciju s koncertom Ariane Grande u Manchesteru 2017. godine, kada se dogodio teroristički napad.

"Ariana je odmah komentirala situaciju"

"Ariana se mogla oglasiti oko Manchestera isti dan kad se dogodilo. Ali, molim vas, nastavite sa svojim zabludama da ne smije pričati o tome", bio je jedan od komentara. "Ariana je odmah komentirala situaciju. Taylor ne mora pričati o potencijalnom napadu, ali je mogla pokazati empatiju za svoje fanove u Beču", još je jedan od komentara.

"Razočaravajuće je kako ona i njezin tim vode ovu situaciju", "Od zvijezde godine do razočaranja godine", "Može raditi što god želi, ali bilo bi lijepo da se sjeti tisuće obožavatelja kojima su srca slomljena", samo su neki od komentara.

Završava turneju po Europi

Taylor Swift će nastupati na stadion Wembley od 15. do 20. kolovoza prije nego što se vrati u Sjevernu Ameriku na posljednje koncerte turneje Eras, koja je prema izvješćima postala koncertna turneja s najvećom zaradom svih vremena.

"Ništa ne ukazuje na to da će incident koji istražuju austrijske vlasti imati utjecaja na nadolazeće događaje ovdje u Londonu", rekao je glasnogovornik Londonske metropolitanske policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.