Fanovi OI-ja oduševljeni južnokorejskom streljačicom. Pogledajte najbolje memove

Screenshot/Foto: X/Press

Kim Yeji, streljačica iz Južne Koreje, oduševila je svojim nastupom na Olimpijskim igrama u Parizu. Kim je u nedjelju osvojila srebro u streljačkoj disciplini 10 metara zračnim pištoljem, a zlato je osvojila njezina 19-godišnja kolegica Oh Ye Jin.

Zbog njenog odličnog plasmana, društvenim mrežama proširio se isječak snimljen tijekom Svjetskog prvenstva Međunarodne streljačke sportske federacije, koje se odigralo u svibnju ove godine. 

Oduševila korisnike društvenih mreža

Taj video prikazuje Kim kako obara svjetski rekord u disciplini 25 metara zračnim pištoljem. Zbog njenog stava mnogi je sada uspoređuju sa zvijezdama koje su u filmovima glumile snajperiste ili slične "opasne" likove. Neki je čak uspoređuju s Jamesom Bondom. 

Kim je zadovoljna što je osvojila srebro na Olimpijskim igrama, a za svoju kolegicu koja je osvojila zlato ima samo riječi hvale.

"Ona je kao moja mlađa sestra. Uvijek se želim brinuti za nju i biti uz nju, tako da kad je osvojila zlatnu medalju, bila sam posebno sretna. Ne gledam je kao suparnicu. Olimpijske igre velika su pozornica, a mi smo osvojile zlato i srebro. Ponosne smo", rekla je za Associated Press.

Kim će se natjecati u ženskom finalu u disciplini 25 metara pištoljem 2. kolovoza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.