Fanovi razočarani novom pjesmom Damiana Davida: "Što se dogodilo talijanskom rokeru?"

Screenshot: YouTube

Nakon pobjede talijanskog benda Måneskin na Eurosongu 2021., obožavatelji tog glazbenog natjecanja poludjeli su za Damianom Davidom. 

Damiano se sada bacio u solo projekt i objavio je novu pjesmu pod nazivom Born With a Broken Heart. Pjesma je u dva dana skupila 1.2 milijuna pregleda i ušla je u YouTube trendinge diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku. 

"Može pjevati, plesati, Talijan je... Savršen muškarac", "On se dobro snalazi i u rocku i u popu", "Spreman je za mjuzikl", "Damiano može sve", "Genijalno", neki su od komentara ispod spota.

"Pokušava biti Harry Styles"

Iako se mnogim fanovima svidjela pjesma, ipak im je zasmetalo što je Damiano otišao od svog prepoznatljivog rock and roll stila te mu je nova pjesma pop žanra. 

"Damiano David tvrdio je da 'rock and roll nikad ne umire' kad je Måneskin pobijedio na Eurosongu. Onda je otišao u solo vode i postao samo još jedna dosadna, holivudska pop zvijezda", "Zašto Damiano pokušava biti Harry Styles? Što se događa?", "Oprostite, ali što je ovo? Ti si talijanski roker. Pokušava biti Harry Styles i Bruno Mars i to je čudno. Trebamo natrag Måneskin", samo su neke od objava razočaranih fanova. 

Prije toga objavio je debitantsku pjesmu solo projekta pod nazivom Silverlines. 

"Ova je pjesma vrlo posebna za mene. Bila je to jedna od prvih pjesama snimljenih na ovom novom projektu i u to je vrijeme predstavljala pismo nade, ali sada, ako pogledam unatrag, vidim kako sam točno tamo gdje je pjesma rekla da ću biti. Automatski sam odabrao ovu pjesmu kao početak ovog novog poglavlja i stvarno se nadam da će mi se ljudi pridružiti na ovom putovanju", rekao je tada.

Karijeru započeo na ulicama Rima

Damiano David hvaljeni je talijanski pjevač i tekstopisac, koji je svoj glazbeni put započeo na ulicama Rima, a kasnije se plasirao na međunarodnu glazbenu scenu sa svojim bendom. Damiano je dobio globalno priznanje i hvalospjeve kritičara kao glavni vokal Måneskina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.