Fanovi shvatili zašto tata iz originalnog Bubimira nije u nastavku i užasnuti su

Foto: Press

Na Venecijanskom filmskom festivalu prikazan je Beetlejuice Beetlejuice redatelja Tima Burtona, nakon čega se počeo prikazivati u kinima diljem svijeta. Riječ je o dugoočekivanom nastavku filma Bubimir (Beetlejuice) koji je u kinima izašao 1988. godine.

>> Ok, ovo će vas šokirati. Novi Bubimir je bolji od originala

U nastavku filma vratila su se poznata lica iz originala, poput Winone Ryder, koja sada glumi odraslu verziju Lydije Deetz, majku Astrid Deetz (Jenna Ortega). Catherine O'Hara vraća se kao maćeha Delia.

Charlesa Deetza nema u nastavku

Međutim, Jeffrey Jones, koji je u prvom filmu glumio Lydijinog oca Charlesa Deetza, nije se pojavio u nastavku. Novi Bubimir počinje s obitelji Deetz koja oplakuje smrt Jonesovog lika na sprovodu.

Iako Jones nije javno govorio o nastavku i činjenici da nije uključen u njega, obožavatelji su istraživali jer im je bilo čudno što ga nema u nastavku i došli su do zaključka zašto je tako.

Osuđeni seksualni prijestupnik

Jonesu se karijera promijenila nakon uhićenja 2002. Sljedeće godine optužen je da je nagovarao maloljetnicu da pozira gola za fotografije. Osuđen je na pet godina uvjetne kazne te mu je rečeno da se mora prijavljivati kao seksualni prijestupnik do kraja života. 

Tada je on navodno izjavio: "Ovim zaključujem stvarno bolno poglavlje u svom životu. Žao mi je što sam dopustio da se ovakav incident dogodi i nikad prije i nikad poslije se to neće dogoditi." Međutim, 2004., a potom i 2010. uhićen je jer nije ažurirao svoj status seksualnog prijestupnika.

Iako ga nema u novom Beetlejuiceu, Jones je nastavio glumiti. Glumio je A.W. Merricka u filmu Deadwood 2019., a i ranijih godina imao je neke uloge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.