Fanovi šokirani videom Hayden Panettiere: Očigledno nije trijezna, uklonite ovo

Foto: Profimedia

Obožavatelji su izrazito zabrinuti za glumicu Hayden Panettiere te tvrde da u novom video-intervjuu za People ne govori razgovijetno i da nije trijezna. Stoga smatraju da bi video trebao biti uklonjen.

People je na Instagramu jučer, 18. rujna, objavio video u kojem Hayden govori o svojoj kćeri Kayi, no mnogi su primijetili da glumica zamuckuje i izgleda iscrpljeno, što je izazvalo lavinu negativnih reakcija.

Osim toga, glumica se pojavila na naslovnici magazina People, u kojem je govorila o borbi s ovisnošću o opioidima i alkoholu, suočavanju s bratovom smrću te kako se konačno osjeća bolje.

Međutim, mnogi kritiziraju objavu video-intervjua smatrajući da ga magazin nije trebao podijeliti jer glumica nije trijezna. "Ovaj intervju treba odmah ukloniti!!", "Tko god je odgovoran za objavljivanje ovog videa, treba biti odmah ispitan", neki su od komentara. Drugi su dodali: "Nejasan govor, oči jedva drži otvorenima, pokušava izgovoriti duge riječi, očito nije trijezna. Vrlo tužno", "Ovo je potpuna eksploatacija. Ovo je ovisnica koja očito nije nimalo trijezna."

@thegmansour I really wish the people around Hayden Panettiere would have stopped this interview from at least being filmed. I also wish People Magazine didn’t post the interview but it’s too late for that now. Plus, I do understand that a company like People Magazine NEEDS clicks and views to survive so I kind of understand why they posted it. I wish Hayden the best. This just breaks my heart. 💔 @People Magazine #haydenpanettiere #hayden #people #peoplemagazine #sober #sad #greenscreen #news #breakingnews ♬ original sound - George Mansour

Govorila o bratovoj smrti

U izdanju časopisa People, koje je izašlo 18. rujna, Hayden je također govorila o smrti svog brata Jansena Panettierea, koji je preminuo 2023. godine zbog neotkrivene srčane bolesti. "Bio je moje jedino dijete, i moj zadatak je bio da ga zaštitim. Kad sam ga izgubila, osjećala sam kao da sam izgubila pola svoje duše", izjavila je Hayden.

Opisala je i da se nakon tuge borila s naglim debljanjem uzrokovanim stresom i kortizolom te kako je počela raditi s osobnim trenerom kako bi vratila svoje tijelo u formu.

Hayden je još u srpnju 2022. za People progovorila o svojoj borbi s ovisnošću. "Bila sam na vrhu svijeta, a onda sam sve uništila. Mislila sam da sam dotaknula dno, ali onda se otvorila još jedna zamka", opisala je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.