Fanovi Trama 11 zatrpali Menart negativnim recenzijama na Googleu: "Zakucajmo ih"

Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Google

SITUACIJA oko povlačenja albuma Trama 11 se ne smiruje. Podržavatelji Generala Wooa i Targeta sad su zasuli Menart negativnim recenzijama na Googleu.

Menart na Googleu trenutno ima 331 recenziju i ocjenu 1.3, a mnoštvo ocjena i recenzija stiglo je unutar posljednja 24 sata, odnosno nakon što su raskinuli ugovor s reperima. Recenzije se uglavnom sastoje samo od negativnih ocjena, točnije jedinica. "Kritično: profesionalnost", uglavnom navode simpatizeri Trama 11.

"Zakucaj ih i ti na dno", pozivaju fanovi na službenim profilima Trama 11 uz link na Google profil diskografske kuće.

Ipak, ima i onih koji su stali u obranu diskografske kuće na Googleu. "Obraz nema cijenu. Svaka čast", napisao je jedan korisnik Googlea.

Povukli album iz prodaje

Podsjećamo, nakon brojnih kritika na račun stihova s albuma Jedan na jedan Menart je prekinuo suradnju s Tramom 11 i povukao album iz prodaje.

"Diskografska kuća Menart raskida ugovor s grupom Tram 11. Nedavno objavljeni album Jedan i jedan, odlučili smo povući i iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa.

Svjesni smo i žao nam je što je objava spomenutog albuma uvrijedila dio publike. To nam nikako nije bila namjera i radimo sve kako bismo ispravili ovaj nenamjeran propust. Menart nikada nije podupirao nikakav oblik mržnje već slobodu govora i različitosti.

Album Jedan i jedan objavili smo prvenstveno zbog uspješne dvadesetogodišnje suradnje s Tram 11 te golemog interesa publike koji se pokazao najavom izlaska albuma Jedan i jedan. Menart posluje 25 godina i ponosni smo što je u našem katalogu široka lepeza glazbenika koji djeluju u svim glazbenim žanrovima", priopćili su.

Tram 11 je zatim objavio da ide dalje samostalno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.