Filip Pravdica i njegova djevojka Matea privukli poglede na modnoj reviji u Rijeci

Foto: Giordano Cellich za Riječke stepenice/Instagram

HRVATSKI skakač u dalj Filip Pravdica i njegova djevojka Matea Detelić privukli su poglede na Riječkim stepenicama, jednoj od najvažnijih modnih manifestacija u Hrvatskoj.

Sportaš je za ovu priliku odjenuo crne hlače i crnu majicu, a Matea je došla u kratkoj haljini sa zanimljivim uzorkom. Par je nasmijano pozirao fotografima. Matea je inače studentica kineziologije. Na TikToku često objavljuje šaljive videe u kojima sudjeluje i Filip. Nerijetko objavljuje i kako se pravilno izvode vježbe. Osim toga, popularna je i na Instagramu. Nije poznato koliko je dugo s Filipom u vezi.

Događaj okupio dizajnere iz cijele zemlje

Podsjećamo, u Rijeci su održane 16. Riječke stepenice. Događaj je okupio renomirane dizajnere iz cijele zemlje.

Na reviji su bile Miss Universe Hrvatske Zrinka Ćorić, hrvatska predstavnica na izboru Miss svijeta Lucija Begić, bivša Miss Universe Andrea Erjavec, nekadašnja Kraljica Hrvatske Ema Gračan te misice Grada Zagreba i Primorsko-goranske županije, influencerica Antea Valenta. 

Na reviju su stigli i pjevačica Tina Vukov, modni dizajner Ivan Alduk, Vedrana Linardić, gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes, pjevač Sergej Božić, nogometaš Josip Drmić te mnogi drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.