Fotkala se u nekoliko kabina u trgovinama i pokazala što osvjetljenje čini izgledu

Foto: Instagram

AUSTRALSKA influencerica Bree Lenehan odlučila je pokazati koliko osvjetljenje u kabinama trgovina odjeće utječe na izgled tijela.

"Probavanje odjeće može biti problematično i zbunjujuće iskustvo. Vidjeti sebe tako izloženog, pod jakim osvjetljenjem, sa zrcalima koja pokazuju toliko kutova u kojima se obično ne vidite... U jednoj trgovini možda ćete se osjećati sjajno, ali u sljedećoj ćete se osjećati grozno. U jednoj trgovini imate veličinu M, a u sljedećoj L. Jedno ogledalo čini da izgledate više, drugo šire", započela je Bree uz fotografije sebe u različitim kabinama. Fotografije su nastale isti dan.

"Kabine bi mi uništile svako samopouzdanje. Uvijek bih završila u suzama ili potpuno iscrpljena. Stoga sam odlučila objaviti ove fotografije kako bih vam pokazala da je moguće tom odrazu uzvratiti osmijehom, taj odraz vam ne mora uništiti dan. Moguće je biti u miru sa svojim tijelom i svime što su vas tijekom odrastanja učili da mrzite. I to nema nikakve veze sa stvarnom slikom vašeg tijela... Samo s vašim načinom razmišljanja", poručila je.

Objavu je lajkalo preko 60.000 ljudi, a mnoge žene su joj u komentarima zahvalile što je progovorila o ovoj temi. "Mislila sam da se to događa samo meni, hvala ti na ovome", "tvoje objave bi trebali vidjeti svi, toliko pozitive", poručile su joj.

U komentarima su se javili i muškarci. 

"Znam da se ovo najviše odnosi na djevojke, ali želim reći da i muškarci imaju slične probleme. Ok je ako nemaš mišiće i six pack", poručio je jedan njen pratitelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.