FOTO Aco Pejović nastupio pred 20.000 ljudi u zagrebačkoj Areni

Foto: Press

ACO PEJOVIĆ jučer je tri sata pjevao u zagrebačkoj Areni. Otpjevao je čak 47 pjesama, a publika ga je uglas pratila, pjevala i plesala uz njegove hitove. Glazbenik je pjevao pred 20.000 okupljenih obožavatelja koji mu na kraju koncerta nisu dali da završi s pjevanjem već su ga pozivali natrag na pozornicu. 

Koncert je organiziran uoči Valentinova, a karte su bile razgrabljene skoro preko noći. 

Aci su se na pozornici kao gosti pridružili kolege Ana Bekuta i Dženan Lončarević. "Čast mi je što sam večeras nastupao u ovom divnom ambijentu u ovom divnom gradu. Ljubim vas sve od srca i hvala vam na najboljem tulumu", rekao je Pejović.  

Koncert je otvorio pjesmom Ljiljana iz filma o Tomi Zdravkoviću. Među publikom se provodila bivša Miss Hrvatske Anica Kovač s kćeri Leticijom, glumac Enis Bešlagić, pjevačica Colonije Ivana Lovrić te Vanja Modrić u društvu Lukine sestre kao i mnogi drugi. Iako Modrić nije bio na koncertu, Aco ga je javno pozdravio i čestitao mu na osvojenim uspjesima. 

Od splavova do prepunih dvorana

Karijera Ace Pejovića traje više od 30 godina. Počeo je kao pjevač u pizzeriji, preko kralja splavova, a dosegao je status regionalne zvijezde narodne glazbe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.