FOTO Aleksandra Prijović podržala Enisa Bešlagića na premijeri njegove predstave

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Enis Bešlagić održao je premijeru svoje predstave Da sam ja neko u Beogradu, a među prisutnima je bila i popularna srpska pjevačica Aleksandra Prijović. Za tu priliku odabrala je traperice, crnu dolčevitu, kožnu jaknu i crne čizme s visokom petom. Prijović se na premijeri fotografirala s Bešlagićem, a u jednom su se trenutku i zagrlili.

Premijera je okupila i brojna druga poznata lica. Među njima su bili Dragan Bjelogrlić, Hristina Popović i Aleksandar Srećković.

Ispričao vlastitu životnu priču

Bešlagić je u predstavi Da sam ja neko pretočio vlastitu životnu priču, od djetinjstva i snova o tome tko bi volio postati, do toga tko je danas, u svojih 49 godina života. Ovo je njegova prva samostalna autorska predstava, kroz koju publici donosi intimnu retrospektivu svog puta.

"Ova predstava predstavlja samo jedan izbor, jedan put koji me oblikovao u ono što jesam danas. Kroz nju pričam o djetinjstvu, studentskim danima i o tome kako sam postao prepoznatljivo lice. Na svoj način želim pokazati što se krije iza medijske slike o meni... Pružam vam pogled na drugu stranu medalje onoga što sam danas i onoga što želim ostati", pojasnio je Bešlagić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.