FOTO Baby Lasagna u Zagrebu održao koncert koji se rasprodao u četiri i pol minute

Foto: Lucija Ocko / CROPIX/Neva Zganec/PIXSELL

Unatoč kiši i hladnoći Baby Lasagna zapalio je atmosferu na punoj Šalati na prvom od sveukupno tri rasprodana zagrebačka koncerta. Nakon što su publiku zagrijali pulski bend Freaktion i srpska predstavnica na Eurosongu Teya Dora, Lasagna se na oduševljenje okupljenih pojavio na pozornici.

Dočekale su ga poruke fanova na kojima je pisalo prepoznatljivo "meow back", a u jednom trenutku je nastupao praćen vatrom na pozornici. Koncert je otvorio pjesmom Good Boy Lasagna.

Posjetitelji su koncert pratili u kabanicama koje su se dijelile na ulazu jer je kiša neumorno lila. Kišobrani se nisu smjeli unositi na stadion.

"Ovo se na Šalati ne viđa tako često"

"Ekipa, samo sam htio još jednom potvrditi - uzmite kabanice, koncert se događa, bit će sigurno nezaboravno", poručio je Lasagna fanovima sat vremena prije koncerta. Sve tri večeri (četvrtak, petak i subota) na Šalati bi trebalo biti po 6000 ljudi.

Prvi koncert rasprodan je u samo četiri i pol minute. "Osjećam se uzbuđeno. Ovo će nam biti dosad najveća produkcija na stageu. Imamo masu ekrana, pirotehnike... Bit će sigurno najveći show dosad van Eurovizije", rekao je Marko na presici prije koncerta.

 

"Nigdje nismo imali ovako puno produkcije i mislim da se ovo na Šalati ne viđa tako često", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.