FOTO Doris Dragović nastupila u punoj pulskoj Areni

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

U pulsku arenu je nakon Avril Lavigne i Dua Lipe u lipnju te Simple Mindsa, Lannyja Kravitza i Duran Durana u srpnju stigla i Doris Dragović. Pjevačica je prošle godine rasprodala dva koncerta u zagrebačkoj Areni čak dva mjeseca unaprijed, a za pulski koncert nedavno je u prodaju pušteno još karata.

Gužve ispred Arene uoči koncerta

Danas su se uoči koncerta, koji je počeo nešto iza 21 sat, brojni fanovi okupili ispred Arene. Osim njezinih obožavatelja, ispred amfiteatra uočena je i sama Doris Dragović. koja je odgovarala na pitanja novinara.

Otpjevala je pjesme uz koje su odrastale generacije, kao što su Selim ti ja, Željo moja, Ti, Krivi ljudi, Zemlja i stina, Dajem ti srce, Marija Magdalena, Ljubav stara i Baklje ivanjske.

Gradonačelnik najavio uređenje prostora oko amfiteatra

"Sretan sam kada znam koje nam glazbene veličine dolaze u grad. To je hvalevrijedna poruka za naš grad, za ljude koji ovdje žive i za promociju grada u kulturnom smislu. Mi od tog puta nećemo odustati. Pula je zaista grad kulture i u kontekstu izvođača koji će biti u Areni i onih koji će nastupiti u Malom rimskom kazalištu u sklopu Pulskog kulturnog ljeta", rekao je ranije gradonačelnik Filip Zoričić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.