FOTO I VIDEO Thompson, Bulić i Zečić nastupili u Imotskom, pogledajte atmosferu

Foto: Jakov Prkic/CROPIX/Zvonimir Barisin/PIXSELL/Dalmacija Danas/Radio Imotski

Mate Bulić, Dražen Zečić i Marko Perković Thompson nastupili su u Imotskom.

Koncert pod nazivom Imotski, ne zaboravi održao se na stadionu Gospin dolac. Na koncertu je navodno bilo preko 25 tisuća posjetitelja. Ulaz na stadion bio je otvoren u 18 sati, a početak koncerta najavljen za 20 sati. Međutim koncert je kasnio sat i pol.

Prije nego što su tri najavljena pjevača izašla na pozornicu, Bruno Rački je otpjevao pjesmu Imotski, ne zaboravi. Prvi od trojice pjevača je nastupio Dražen Zečić.

Nakon što je Zečić pjevao gotovo sat vremena, na pozornicu je stigao Mate Bulić. Njegov dolazak popraćen je ovacijama i bakljadom.

 

 

Posljednji je nastupio Thompson. Svoj je nastup otvorio pjesmom Ako ne znaš šta je bilo, koju je objavio prije nekoliko dana.

Foto: Dalmacija Danas

Na koncertu je snimljen i Zlatko Dalić. Pogledajte fotografije s koncerta.

Foto: Radio Imotski

Velika gužva bila je na ulazu na stadion

Prije početka koncerta nastala je velika gužva na samom ulazu na stadion.

Foto: Dalmacija Danas

Pogledajte atmosferu prije početka samog koncerta.

 
Foto: Dalmacija Danas

Pjevala se i Cesarica Olivera Dragojevića, Rim Tim Tagi Dim te Inati se Slavonijo prije nego što su pjevači došli na pozornicu.

 

Okupljanje bilo na glavnom gradskom trgu

Prije koncerta obožavatelji su se okupili na glavnom imotskom trgu, gdje su imali zagrijavanje. Pjevali su Thompsonove pjesme. 

Gužve prije koncerta

Koncertu su prethodile ogromne gužve iz svih smjerova prema Imotskom. Fotograf Dalmacije danas snimio je situaciju na izlazu Ravča na autocesti A1.

Čitatelj Dalmacije danas, koji se našao u koloni, rekao im je prije koncerta: "Svi putovi vode u Imotski. Teška gužva na izlazu prema Zagvozdu. Ako do sedam dođem u Imotski, bit će dobro." 

"Nema sekirancije, iz automobila se ore Thompsonove pisme, atmosfera je i na cesti dobra", dodao je.

Ulaznice prodane u roku od 48 sati

Nakon što su ulaznice za koncert Imotski, ne zaboravi puštene u prodaju, sve su rasprodane u roku od 48 sati. Time se Thompson pohvalio na svom službenom profilu.

"Treba osigurati live prijenos za nas kaj nismo u mogućnosti tad bit tamo nažalost. Hvala", "Hoćete li napravit još koji koncert za nas koji nismo stigli kupit karte?", "Hoće bit još 1 koncert? Kada je jako veliki interes","Dajte nam barem live prijenos", bili su komentari ispod objave.

"Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom", objasnio je nedavno menadžment glazbenika. 

Thompson je zatim najavio dva samostalna koncerta

Poslije toga Thompson najavio prvi samostalni koncert nakon dvije godine pauze, također na stadionu Gospin dolac. Taj koncert je u četvrtak 8. kolovoza, a ulaznice su rasprodane u samo nekoliko sati. 

Thompson je onda odlučio održati i drugi samostalni koncert, ali u Dugopolju. Tamo nastupa 16. kolovoza, a prije nekoliko dana organizatori su objavili da je u prvih četiri sata prodano 15.000 ulaznica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.