FOTO I VIDEO Thompson održao samostalni koncert u Dugopolju

Foto: Dalmacija Danas/Dalmatinski portal/Ivo Cagalj/PIXSELL

Marko Perković Thompson u petak je održao koncert na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju.

Bio je to glazbenikov drugi samostalni koncert nakon dvogodišnje pauze. Oko 20 sati stadion se već napunio, a publika se zabavljala uz Oliverovu pjesmu Ispod sunca zlatnoga, prenosi Dalmacija Danas. Prije Thompsonovog izlaska na pozornicu cijeli stadion je s upaljenim mobitelima zapjevao Oliverovu Cesaricu.

Emotivan trenutak na stadionu u Dugopolju. Cijeli stadion s upaljenim mobitelima pjeva Oliverovu "Cesaricu"

Objavljuje DalmacijaDanas u Petak, 16. kolovoza 2024.

U jednom trenutku posjetitelji su počeli dozivati "Marko, Marko", pozivajući pjevača na pozornicu. Thompson je izašao malo nakon 21 sat. 

"Dobra večer, dragi prijatelji. Koja prelijepa slika. U Imotskom pa sad u Dugopolju. Nemam riječi. Teško mi je pronaći riječi kojima bih opisao osjećaje. Napravimo ovu večer nezaboravnom", rekao je i započeo koncert pjesmom Početak. Krenula je i bakljada, a publika je pjevala uglas. Dalmatinski portal piše da je u Dugopolje došlo 40.000 ljudi. 

Foto: Dalmacija Danas

 

Objavljuje Dalmatinski portal u Petak, 16. kolovoza 2024.

Romantičan trenutak

Tijekom koncerta se zaručio mladi par. Jedan je mladić pred svima zaprosio svoju djevojku, a ona mu je odgovorila potvrdno. 

Poljubili su se, a potom je krenulo slavlje.

Foto: Dalmacija Danas

>>Mladi par se zaručio na Thompsonovom koncertu u Dugopolju

Pogledajte fotografije s koncerta

Foto: Dalmacija Danas

Thompson je na koncertu u Dugopolju na pozornicu donio mač koji je prošao cijeli svijet na turneji Bilo jednom u Hrvatskoj 2007. i 2008. godine.

Foto: Dalmatinski portal

Posvetio je i pjesmu svojoj supruzi. Otpjevao je Taj dan i pozvao ostale da s njim pjevaju svojim suprugama. Prethodno je zapjevao pjesmu Sine moj, koju je posvetio svom sinu.

"Ja večeras ne bih bio ovdje da nema jednog momka za kojeg ste svi skupa molili. Tebi, sine moj, hvala što si večeras s nama, voli te tvoj tata", rekao je glazbenik.

Prije koncerta

Brojni posjetitelji došli su na stadion nekoliko sati prije koncerta.

Pogledajte kako su se zabavljali.

Stvorile se velike kolone i gužve prije koncerta

Nekoliko sati prije koncerta stvorile su se kolone na cesti prema Dugopolju. Osim toga, tri sata prije početka koncerta se stvorila gužva na ulazu na stadion.

Foto: Dalmacija Danas
Foto: Dalmatinski portal

Nedavno pjevao u Imotskom

Thompson je nedavno održao koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom, gdje je njegov dolazak bio popraćen bakljadom. Ulaznice za taj koncert rasprodane su u samo nekoliko sati. Dva dana ranije pjevač je u Imotskom nastupio s Matom Bulićem i Draženom Zečićem, a na koncertu je navodno bilo preko 25 tisuća posjetitelja.

"Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom", objasnio je tad menadžment glazbenika. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.