FOTO Evo koliko dugo blagajnice iz Konzuma moraju rintati samo za Severinine cipele

 Foto: Instagram

DOK Severina na Instagramu moljaka za Agrokor i naslikava se s radnicama u Konzumu, te iste žene mjesec provedu radeći za novac koji Seve potroši na cipele.

Na fotografiji na kojoj poziva da "spasimo Agrokor zajedno" slikala se u cipelama koje neodoljivo podsjećaju na one marke Gianvito Rossi, koje se na internetu mogu pronaći po cijeni i do 580 dolara, što bi bilo oko 3500 kuna. Dakle, jedna mjesečna plaća svake od radnica Konzuma s kojima se Seve fotkala.

Na Instagramu se znala pohvaliti i zlatnim cipelama Mary Jane modne kuće Yves Saint Laurent, koje na nekim stranicama koštaju nešto više od 4000 kuna. Nešto više od mjesec dana za blagajnom Konzuma.

Često se na njoj mogu vidjeti i štikle s potpisom Dior, a pogotovo voli one "zakrivljene" pete. Severini su jedno vrijeme bile omiljene one Marine Blue iz kolekcije proljeće 2014. godine, a u posljednje vrijeme može je se vidjeti i u crnoj verziji s nešto debljom potpeticom. Cijena cipela ovog brenda kreće se od 400 pa sve do 900 eura. Dakle, od skoro 3000 kuna pa do nešto više od 6500 kuna. Blagajnicama u Konzumu treba najmanje jedan mjesec rada kako bi zaradile taj novac.

Među prvima u Hrvatskoj pohvalila se i najpopularnijim cipelama prošle sezone, onima s potpisom Stelle McCartney, čija se cijena kreće od 650 pa sve do vrtoglavih 950 eura, odnosno nešto više od 7000 kuna. Žene u Konzumu dva mjeseca rade za taj novac.

Svima su već dobro poznate i Balenciaga čizmice vrijedne oko 8000 kuna koje je na poklon dobila od prijateljice Ive Balent. U čizmama istog brenda pojavila se Severina i u spotu za pjesmu "Kao". Te statement čizme, koje voli i Kim Kardashian, na nekim mjestima koštaju i do 1400 dolara, odnosno oko 9700 kuna. Skoro tri mjesečne plaće blagajnica u Konzumu.

>>>FOTO Bit će vam jasno zašto Seve moljaka za Agrokor kad vidite u kakvom luksuzu uživa s Balenticom<<<

>>>FOTO Očajnička kampanja poznatih frendica Ive Balent: Čak i Severina moli za Agrokor<<<

Osim cipela, Severina voli i skupocjene torbice, pa se tako u rujnu prošle godine pohvalila i torbicom u obliku psa Hector Dog Bag koja se na internetu može naručiti za nevjerojatnih 15 tisuća kuna. Sada već sami znate izračunati koliko blagajnica u Konzumu mora raditi za taj novac.

>>>Severinu i Ivu Balaban popljuvali zbog moljakanja za Todoriće: Pogledajte komentare koje su obrisale<<<

>>>Severina zabranila komentiranje pod fotkom iz Konzuma, u kampanju uvukla još poznatih frendova<<<

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.