FOTO Kolinda pratila polufinalni meč Donne Vekić, strastveno je navijala

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pratila je polufinalni meč između hrvatske tenisačice Donne Vekić i Slovakinje Anne Karoline Schmiedlove. Kolinda je strastveno navijala stisnutih šaka i bodrila Donnu koja se pobjedom plasirala u finale Olimpijskih igara u Parizu.

Nosila je bijelu košulju, crveni sako i maramu na kockice zavezanu oko zapešća.

Donni će protivnica u finalu bit  21-godišnja Kineskinja Qinwen Zheng, koja je u polufinalu izbacila Igu Swiatek, prvu igračicu svijeta.

Pratila je i u četvrtfinalu

Kolinda je Donnu pratila u četvrtfinalu nakon čega se oglasila i na Instagramu. Objavila je fotografiju s tribina na kojoj pozira s ostalim navijačima dok u rukama drže hrvatsku zastavu. "Uvijek uz tebe, naša najdraža, talentirana, predivna Donna Vekić! Idemo dalje!" napisala je bivša predsjednica u opisu objave.

Vjerno prati hrvatske sportaše

Kolinda je danas dodijelila zlatnu medalju Barbari Matić nakon osvojene zlatne medalje u judu. U Parizu je od ceremonije otvaranja Olimpijskih igara. Tada je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Jakovom Kitarovićem ispred Eiffelovog tornja. "Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj - sportaši iz cijelog svijeta okupljaju se u gradu svjetlosti kako bi slijedili svoje snove i stvarali povijest. Idemo, Hrvatska", napisala je u opisu objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.