FOTO Nikolina Ristović skinula 12 manekena: "Glavno da je seksi, duhovito i oku ugodno"

Foto: Instagram

NIKOLINA RISTOVIĆ u suradnji s udrugom za zaštitu života "Beta" predstavila je kalendar za 2017. godinu kojim apelira da se pomogne životinjama bez krova nad glavom, piše srpski Blic. Na kalendaru za 2017. godinu nalazi se 12 manekenka iz Hrvatske i Srbije koji su pozirali s psićima i to goli do struka.

"Ideja za ovaj projekt pojavila se sasvim spontano. Moja prijateljica koja je bila veliki borac za prava napuštenih životinja je preminula, a ja sam osjetila potrebu za se pobrinem oko zbrinjavanja njezinih životinja. Cilj nam je prodaja ovih kalendara, a cjelokupan prihod od njihove prodaje ide u korist udruženja 'Beta' u Srbiji, za liječenje, kastraciju i sterilizaciju njihovih pasa, to jest smanjivanje broja nezbrinutih životinja", objasnila je Nikolina. 

Muškarce za kalendar birala je sama a otkrila je i kako je došla do ideje za fotografije: "Prije svega smatrali smo da je to seksi, duhovito i oku ugodno, a i mislim da nije nužno da sve te priče oko zbrinjavanja životinja trebaju biti tužne i depresivne iako iza svega toga stoji veliki rad i mnogo truda. To su psi koji čekaju udomljavanje, ali vi možete udomiti i nekog od manekenka", našalila se Nikolina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.