FOTO Pogledajte čime se danas bavi Filipa iz "Tri, dva, jedan – kuhaj"

Foto: Instagram

FILIPA SORKO pobijedila je u trećoj sezoni RTL-ovog gastro showa, u kojoj se natjecala zajedno sa sestričnom Petrom Egić, a nakon showa svoje je obje ljubavi, gastronomiju i modu, uspjela spojiti u jedno – tajne večere, kojima se oduvijek htjela baviti, piše RTL.

Tajne se večere rade po prilično jednostavnom principu – vrlo organizirana ekipa ljudi priprema večeru na neuobičajenim lokacijama, za određen broj uzvanika koji ne znaju kakvu će hranu kušati. U toj ekipi svatko se brine za određeni segment, jedni za uređenje interijera, drugi za pripremu hrane, a treći za izradu pozivnica i doček gostiju.

Filipi se ovako maštovit način ugošćivanja oduvijek sviđao te je svoj dio novčane nagrade odlučila uložiti u "večere na slijepo", a dosad je napravila nekoliko trendi večera na kojima surađuje s prijateljima i gastroljupcima.Nakon večere inspirirane holivudskim glamurom i crvenim tepihom u napuštenoj zgradi u Zagrebu, uslijedile su i božićna večera zajedno s Jelenom Ivom Nikolić i to na njezinom 'Tavanu' u Zagrebu, večera inspirirana književnošću u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku, šarena proljetna tajna večera na zagrebačkom Britanskom trgu te mnoge druge.

"Jako smo sretni i ponosni što kroz Tajne večere imamo priliku povezivati se i surađivati s malim hrvatskim proizvođačima, obiteljskim OPG-ovima, mladim poduzetnicima i kreativcima", rekla je Filipa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.