FOTO Vjenčali se sin Roda Stewarta i Hrvatica, legendarni glazbenik zapjevao uz gajde

Foto: Goran Mratinović/Dubrovački dnevnik/Matija Habljak/Pixsell

SIN Roda Stewarta, hokejaš Liam Stewart danas je izgovorio sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj djevojci Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. Nakon vjenčanja novopečeni bračni par pozirao je sa svojom obitelji. Mladoženja je nosio njihovog sinčića držeći se s mladenkom za ruku. 

Rod Stewart zapjevao uz gajde

Nakon vjenčanja uslijedilo je veselje ispred crkve. Zasvirale su gajde, s obzirom na to da je mladoženja Škot, a Rod je i zapjevao. Dubrovački dnevnik objavio je video.

Prije vjenčanja ih dočekala kiša

Kada je mladenka Nicole Artukovich stigla, počela je kiša pa su je natkrili velikim bijelim kišobranom. No bila je dobro raspoložena unatoč kiši. Mladoženja Liam Stewart obukao je bijelo odijelo. Prve fotografije objavio je Dubrovački dnevnik, a možete ih pogledati u galeriji.

Gosti su se okupili ispred dubrovačke crkve sv. Ignacija na Jezuitima. Legendarni glazbenik među prvima je stigao ispred crkve i izazvao pomutnju. Turisti su ga opkolili kako bi se slikali s njim. 

Svadba na tvrđavi Lovrjenac

Podsjetimo, Nicole i Liam priredili su zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, terasi luksuznog hotela s pogledom na Grad. Na ovoj lokaciji česte su ljetne zabave, vjenčanja i koncerti. Upravo u Vrtu palmi party dobrodošlice za svoje uzvanike priredili su Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car.

Par će, pišu, vjenčati pater Mirko Nikolić. Nakon što odrade crkveni obred, mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrjenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava. Od uzvanika se očekuje formalni kodeks odijevanja, ali mladenci su uzvanicima skrenuli pozornost na oko 250 stuba koje će morati svladati, a posebno su upozorili uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.