FOTO Zgodne i nestašne nećakinje Lady Di najprljavija su tajna britanske aristokracije

Foto: Getty

KROZ stoljeća, britanska plemenitaška obitelj Spencer, iz koje je potekla i nikad prežaljena Lady Di, bilježila je svoju povijest prašnjavim portretima u dvoranama raskošnih imanja. No, stvari se mijenjaju, a budućnost piše nova generacija plemstva.

Dianine nećakinje Kitty, Eliza i Amelia sigurno neće izgledati strogo na obiteljskim portretima, jer svoj CV uglavnom pišu izazovnim fotografijama na Instagramu. Sve su tri raskošne plavuše koje ne skrivaju svoje podrijetlo niti bogatstvo, a redovito su viđene na svim važnijim društvenim događanjima.

Može ih se tako vidjeti i u prvom redu na sva četiri svjetska modna tjedna - u Parizu, Milanu, New Yorku i Londonu, a omiljene party destinacije su im Ibiza, St Tropez, Milano, Firenca, Capri, Melbourne i Cape Town. Nerado se odvajaju od svoje jahte, a na popis muškaraca koje su zavele stavile su i jednog 40-godišnjeg talijanskog milijunaša te južnoafričkog surfera poznatog pod imenom Grizzle.

Koliko su nestašne najbolje govori podatak o uhićenju mlade Amelije, koja je umalo izostala s vjenčanja princa Williama. Naime, završila je iza rešetaka nakon što je koljenom u međunožje pogodila jednog nesretnog momka dok je čekala red za McDonalds nakon izlaska u Cape Townu, gradu u kojem je odrasla. Srećom, optužnica je odbačena u posljednji trenutak pa je Amelia ipak stigla na svatove.

Djevojke su kćeri Dianinog brata Charlesa i nekadašnjeg supermodela Victorije Lockwood, a njihovo je djetinjstvo obilježio razvod roditelja te problemi s ovisnošću i anoreksijom njihove majke. Završile su najekskluzivnije privatne škole, no zasad nisu pokazale interes za poslovnim angažmanom.

Naravno, ne žuri im se, jer se bogatstvo obitelji Spencer kreće oko 100 milijuna funti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.