Franka Batelić objavila fotke sina i kćeri, pokazala kako uživaju u Istri

Foto: Instagram

Pjevačica Franka Batelić svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a tek s vremena na vrijeme dijeli obiteljske fotografije. Ipak, ovog puta imala je poseban povod. Pjevačica trenutačno uživa na ljetnom odmoru u Istri, a na društvenim mrežama pokazala je kako se ondje provode njezin sin Viktor i kći Greta.

Mališani se drže za ruke i šetaju

Objavila je story na kojem se vidi kako mališani šeću ulicom i drže se za ruke, dok Viktor mlađoj sestri pokazuje što sve vidi u okolini. Franka je zatim podijelila i nekoliko njihovih fotografija, a mnogi su im odmah uputili brojne komplimente.

"Lijepo je biti nekome nešto", "Duše male slatke", "Krasna dječica u lijepoj Istri", bili su samo neki od komentara napisanih ispod fotografija.

Greta je bila oduševljena kad je vidjela Vedrana na televiziji

Nedavno je Franka snimila Gretinu reakciju kad je na televiziji ugledala Vedrana Ćorluku. Greta je, nesvjesna da je ne može čuti, Vedrana uporno dozivala i približavala se ekranu. "Tata, tata", neumorno je vikala. Nakon što je Ćorlukino javljanje završilo te ga više nije mogla vidjeti, Greta se rasplakala. 

Podsjećamo, Vedran Ćorluka i Franka Batelić zaljubili su se 2012. godine na Zrću. Svoju su vezu potvrdili u javnosti šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu na kojemu je Franka nastupala. Šest godina kasnije svoju su ljubav okrunili brakom, nedugo nakon toga je na svijet stigao njihov sinčić Viktor, a u studenom 2022. dobili su i drugo dijete, kćerkicu Gretu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.