Frano Lasić viđen u Beogradu s 32 godine mlađom suprugom, bili su dobro raspoloženi

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Frano Lasić (69) rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada je viđen u Srbiji na proslavi 40 godina rada jedne beogradske autokuće. S njim u društvu je bila i njegova 32 godine mlađa supruga Milena. 

Sudeći po fotografijama, supružnici su bili u dobrom raspoloženju, a pri dolasku su se držali ruku pod ruku.

Frani je ovo četvrti brak

Početkom godine Frano je bio gost u jednoj televizijskoj emisiji i tada je otkrio koliko često svojoj supruzi Mileni govori stihove svoje poznate ljubavne pjesme Volim te, budalo mala. Mnoge je iznenadio odgovorom. "Svaki dan. Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje, ja ne bih ponovno počeo raditi koncerte", kazao je tada. 

Podsjetimo, Frano i Milena u braku su već sedam godina i imaju sina Nikolasa kojeg su dobili krajem studenog 2020. godine.

Milena je otkrila da njihov sin nalikuje na nju 

Milena je u jednom razgovoru za srpske medije otkrila neke detalje o njihovom sinu Nikolasu. "Nikolas nalikuje na mene. Kada pogledam slike kada sam bila mala, to je to, s tim što ima plave oči na tatu. Zasad primjećujemo da sve oko sebe upija. Voli društvo, voli glazbu, zabavu. Potrebno mu je vrijeme da procesuira svaki događaj jer sve vrlo temeljito promatra i tu je na mamu", rekla je ona.  

Frani je ovo četvrti brak. Prvi put se vjenčao s Majom Nikšić, drugi put s Ljiljanom iz Beograda, što je jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna, a treća supruga bila mu je Živa Stupnik. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.