Frizerka nasmijala videom: Ne nosite mi AI fotke, ne mogu napraviti takvu frizuru

Screenshot: TikTok

FRIZERKA Amanda Sekulic nasmijala je pratitelje videom u kojem je zamolila klijentice da joj ne dolaze u salon s fotkama koje je generirala umjetna inteligencija kao inspiracijom za njihove frizure. 

"Ne možemo vam dati AI kosu" 

"Stvarno ne pokušavam biti zla kad ovo kažem, ali ako namjeravate promijeniti frizuru i svojoj frizerki pokažete sliku koju je generirala umjetna inteligencija, ona je lažna", rekla je. 

@amandasekulic Please show your hairstylist a picture that is not AI as your hair inspo #hairinspo #ai #hairstylistproblems #hairstylistlife #fallhairinspo ♬ original sound - amanda sekulic

"Ne možemo vam dati AI kosu. Nemojte to raditi", poručila je u snimci koja je prikupila 130.000 lajkova, a u komentarima su se javili i ljudi s drugim zanimanjima koji su se susreli sa sličnim problemom. 

Dekorater torti i tatoo majstor u istim problemima

"Ja sam dekorater torti i u zadnje vrijeme dobivam AI fotke torti", napisao je jedan, a drugi se nadovezao: "Ja sam tattoo majstor i isto mi se događa, jedna klijentica mi je donijela AI fotku koja sjaji na svjetlu, rekao sam joj da joj to ne mogu napraviti." 

"A ja molim frizere da prestanu stavljati filtere na fotke klijentica kako bi moje klijentice prestale misliti da se takve boje mogu postići", požalila se jedna frizerka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.