Damiano David krenuo sa solo karijerom, objavio prvi singl i najavio album

Foto: Press

Damiano David iz talijanskog benda Måneskin, koji je pobijedio na Eurosongu 2021., objavio je Silverlines, debitantsku pjesmu s njegovog dugoiščekivanog novog solo projekta. Na pjesmi Silverlines je surađivao s engleskim pjevačem, tekstopiscem i producentom Labrinthom, koji je također producirao pjesmu.

"Ova je pjesma posebna za mene"

Govoreći o Silverlines, Damiano kaže: "Ova je pjesma vrlo posebna za mene. Bila je to jedna od prvih pjesama snimljenih na ovom novom projektu i u to je vrijeme predstavljala pismo nade, ali sada, ako pogledam unatrag, vidim kako sam točno tamo gdje je pjesma rekla da ću biti. Automatski sam odabrao ovu pjesmu kao početak ovog novog poglavlja i stvarno se nadam da će mi se ljudi pridružiti na ovom putovanju."

Silverlines je pjesma koja prikazuje njegov poznati moćni vokalni raspon u novom svjetlu.

Karijeru započeo na ulicama Rima

Damiano David hvaljeni je talijanski pjevač i tekstopisac, koji je svoj glazbeni put započeo na ulicama Rima, a kasnije se plasirao na međunarodnu glazbenu scenu sa svojim bendom. Damiano je dobio globalno priznanje i hvalospjeve kritičara kao glavni vokal Måneskina.

Hvale ga i zbog svoje karizmatične prisutnosti na pozornici i snažnog vokala prvog talijanskog benda koji se probio diljem svijeta. Damianovo putovanje u ovaj solo projekt rođeno je iz potrebe da izrazi osobniji i ranjiviji dio sebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.