Gdje je nestala Beyonce?

Foto: Instagram

BEYONCE je izbacila dugo očekivani album Cowboy Carter, koji je već postao popularan, a onda je nestala sa scene, piše Page Six. Prema pisanju tabloida, američkoj glazbenoj industriji nije jasno koji je razlog, a neki nagađaju da bi mogao biti Diddy.

Naime, njezin suprug Jay Z dugogodišnji je prijatelj s reperom, a javnost je nedavno potresao skandal u kojem Diddyja brojne žene optužuju za seksualno zlostavljanje. "Nešto se događa. Album je hit, bio je broj jedan posvuda, a sada su i album i ona nestali", kaže izvor.

"Ovo je trebalo biti Beyonceino vrijeme, s obzirom na to da je njezin dugo očekivani country album izašao prije svega dva mjeseca. A opet, nje nema nigdje, sakrila se u mišju rupu. Album propada, Jay i B. ne uživaju u svjetlima reflektora", dodaje insajder.

Objavljena snimka na kojoj Diddy divljački udara bivšu

Podsjetimo, svijet je nedavno uznemirila snimka nadzornih kamera na kojoj se vidi kako hip-hop zvijezda Diddy, pravim imenom Sean Combs, vrši brutalno fizičko nasilje nad svojom bivšom djevojkom Cassie Venturom u hotelu InterContinental u Los Angelesu 2016. godine.

Reper je nakon toga priznao da je pretukao bivšu, ali ipak ne može završiti na sudu zbog zastare. Kasnije se o svemu oglasila i sama Ventura, koja je na Instagramu u emotivnoj poruci zahvalila svima na podršci. "Sada se osjećam sigurno, ali ovo je tek početak", napisala je.

Inače, Combs i Ventura su postigli nagodbu samo jedan dan nakon što je pjevačica podigla tužbu kojom je repera i glazbenog producenta optužila da ju je tijekom proteklih desetak godina, koliko su bili u vezi, u više navrata napao, tukao i silovao. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.