Billie Eilish i Charli XCX objavile novu pjesmu, brzo je postala pravi hit na TikToku

Screenshot: YouTube

Pjevačice Charli XCX (32) i Billie Eilish (22) i službeno su objavile videospot za pjesmu Guess. Pjesma ima preko šest milijuna pregleda na YouTubeu, a postala je i pravi hit na TikToku. Charli je i ranije na društvenim mrežama objavljivala isječke pjesme, stoga je ovaj duet bio izuzetno iščekivan pogotovo nakon što su fanovi otkrili da će surađivati s popularnom Billie Eilish.

Hit na TikToku

Pjesma je postala viralna na TikToku gdje mnogi korisnici objavljuju reakcije na pjesmu. "Ovo je duet godine", "Ovo je tako zarazno", "Nisam očekivala ovakav 'beat', ali jako mi se sviđa", samo su neki od komentara na pjesmu.

@thisisntgonnaendwell Not me though, good luck babes! #billieeilish #charlixcx #hmhas #brat ♬ Guess featuring Billie Eilish - Charli xcx & Billie Eilish
@samyeett IS EEVERYONE OKAY?! #fyp #charlixcx #billieeilish ♬ Guess featuring Billie Eilish - Charli xcx & Billie Eilish
@bellajacksonnn she is all of us #brat #guess #charlixcx #billieeilish #bratsummer #thedare @carly ♬ Guess featuring Billie Eilish - Charli xcx & Billie Eilish

Tko je Charli XCX?

Charli XCX je poznata britanska pjevačica. Pravo ime joj je Charlotte Aitchison te je rođena 2. kolovoza 1992. u Londonu. Neki od njenih najpoznatijih hitova uključuju Boom Clap, I Love It, Break the Rules. Njezina pjesma Unlock it (Lock It) bila je jedna od najpopularnijih pjesama na TikToku 2021. godine. Nedavno je izdala i novi album Brat.

Charli XCX je također poznata po svojim inovativnim i često eksperimentalnim pristupima u glazbi. Osim solo pjesama, surađivala je s mnogim poznatim glazbenicima, kao što su Iggy Azalea, Rita Ora i mnogi drugi.

Billie progovorila o svojoj seksualnosti

Podsjetimo, nedavno je Billie Eilish progovorila o svojoj seksualnosti. Nakon što je na Coachelli pustila isječak svoje pjesme Lunch, pune seksualno eksplicitnih stihova, pjevačica je tada odlučila otkriti što ju je inspiriralo za pjesmu.

"Nešto od toga sam napisala prije nego što sam uopće imala ikakvo iskustvo s djevojkom, a ostatak sam napisala nakon... Cijeli život sam bila zaljubljena u djevojke, ali to nisam kužila sve do prošle godine kad sam shvatila da želim svoje lice u vagini", rekla je u intervjuu za Rolling Stone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.