George Clooney otkrio da ga Quentin Tarantino nervira: "Stari, odjebi"

Foto: EPA

Glumačke zvijezde George Clooney (63) i Brad Pitt (60) snimili su novu akcijsku komediju Wolfs, a tom prilikom dali su i intervju za GQ. Osim što su poslovno povezani, glumci su otkrili da su privatno dobri prijatelji. "Dugo smo prijatelji i zabavno je jer se također s vremena na vrijeme provjeravamo, što je važno. Stvari se u životu zakompliciraju i ti uvijek moraš paziti da su svi dobro", rekao je Clooney.

S time se složio i Brad Pitt koji tvrdi da je George "najbolji u razumijevanju, predviđanju šahovske ploče i mogućih poteza". "Zvat ću Georgea u brojnim prilikama kada stvari postanu nezgodne", dodao je Brad.

"Tarantino je rekao da ja nisam filmska zvijezda"

George Clooney rekao je kako je popularni redatelj Quentin Tarantino (61) nedavno govorio "neka sranja" o glumcu pa je dao komentar i o tome. 

"Nedavno je dao neki intervju gdje je imenovao filmske zvijezde i nakon nabrajanja pita ga voditelj 'A, što je s Georgeom?' a ovaj kaže da nisam filmska zvijezda. Onda je kasnije nešto rekao u stilu 'nabroji mi film od početka tisućljeća', a ja sam bio u stilu 'od početka tisućljeća? To je nekako cijela moja jebena karijera", odgovorio je Clooney za GQ i dodao da ga Tarantino trenutno "malo iritira". Na cijelu ovu priču, Pitt se nasmijao. 

"Gledajte, stvarno smo sretni što smo radili s ovim sjajnim redateljem. Režija i scenarij su ono što te drži na životu", objasnio je George, ali i dodao: "Ali sad sam kao, dobro, stari, odjebi."

Inače, Clooney je surađivao s Tarantinom u kriminalističkoj drami i horor kombinaciji iz 1996. Od sumraka do zore, dok se Pitt pojavio u nekoliko Tarantinovih filmova, uključujući Bilo jednom u Hollywoodu iz 2019. godine. 

Krajem svibnja izašao je prvi službeni trailer za njihov novi film

Podsjećamo, krajem svibnja izašao je prvi službeni trailer za akcijsku komediju Wolfs, u kojoj glavne uloge igraju ova dva oskarovca. Clooney je u filmu utjelovio profesionalnog kriminalca čija je zadaća prikriti zločin visokog profila. No, kada se na mjestu zločina pojavi Pitt, koji je angažiran za isti posao, dva vuka samotnjaka moraju udružiti snage.

Iako film još uvijek nije imao ni premijeru, nedavno je potvrđeno da će se snimati i drugi dio filma.

Zadnji put su Pitt i Clooney surađivali 2008. godine kada su se pojavili u filmu Spaliti nakon čitanja (Burn After Reading). Zajedno su glumili i u tri nastavka franšize Oceanovih jedanaest (Ocean’s Eleven).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.