George Clooney: Sin je naslijedio moj smisao za humor, ponosan sam

Foto: EPA

George Clooney i njegova supruga Amal razgovarali su s novinarima na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Albie prošlog tjedna. Poznati glumac otkrio je da su djeca naslijedila njegov smisao za humor.

"Alexander i Ella to rade", priznao je George, a Amal je objasnila: "Naš sin ima pristup brojnim holivudskim rekvizitima, poput lažnih žohara i miševa, tako da vam ne mogu reći što sve nalazim ispod svojih dokumenata ili ispod jastuka." 

>>Clooneyjevi zablistali na dobrotvornom događaju, George zabavljao goste i fotkao ih

"Kada Alexander izvede neku šalu, a George to vidi, on ga samo pogleda i kaže: 'Ponosan sam na tebe, sine'", ispričala je također Amal. George je tada rekao da zapravo "nikada nije bio ponosniji" te je dodao: "Sada će me Alexander nazvati i reći će: 'Ima nešto važno što ti moram reći, tata', a ja ću reći: 'Što?', a onda mi on poklopi slušalicu", ispričao je poznati glumac kroz smijeh. "Uči od najboljih", našalila se na kraju Amal. 

Clooney uvijek zabavlja sve oko sebe

Poznato je da je Clooney uvijek nasmijan i dobro raspoložen u javnosti te spreman zabaviti sve oko sebe. Dokazi za to su i fotografije snimljene nedavno, na 81. filmskom festivalu u Veneciji.  

>>Fotografima u Veneciji sigurno nije dosadno s Clooneyjem, ove fotke su dokaz

Javnost su nasmijale i fotke njega i Brad Pitta kako se ludo zabavljaju na crvenom tepihu, a u jednom trenutku su, čini se, čak i zaplesali i zabavili sve prisutne, a najviše fotografe koji su se nalazili iza njih. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.