Georgina pokazala što je poklonila Ronaldovom sinu, ljudi pišu: "Uvijek je nesretan"

Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo Junior je proslavio 14. rođendan. 

Georgina Rodriguez je na Instagramu objavila video u kojem je pokazala što je tim povodom kupila sinu svog zaručnika. Poklonila mu je, naime, skupocjeni Louis Vuitton kofer. Potom su dječaku braća, sestre i  prijatelji otpjevali rođendansku pjesmu. 

Objavu je u dva dana lajkalo više od sedam milijuna ljudi, no mnogi su istaknuli jednu stvar - da im dječak ne djeluje sretno. 

"Zašto je uvijek tako nesretan? Ili možda ima sve pa ga više ništa ne može učiniti sretnim?", "Kao da je umoran, ne izgleda nimalo sretno", "Zašto bi mu trebao kofer u ovim godinama? Očito nije zadovoljan poklonima", "Pa otac mu nikad nije prisutan na rođendanima, normalno da je tužan", neki su od komentara.

Ronaldo je svom sinu čestitao rođendan zajedničkim selfijem. "Ne mogu vjerovati da imaš 14, vrijeme leti. Čestitam, partneru u zločinu! Tata te voli puno", napisao je nogometaš u opis objave.

Slavni nogometaš ponosni je otac petero djece - dvogodišnje Belle Esmeralde, Alane Martine koju je u studenom 2017. godine rodila Georgina Rodriguez, blizanaca Eve i Mattea koje je u lipnju 2017. godine rodila surogat majka i Cristiana Juniora kojeg je, pretpostavlja se, također na svijet donijela surogat majka 2010. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.