Georgina Rodriguez pozirala gola. Tijelo prekrila samo torbicama

Foto: Profimedia

Georgina Rodriguez zaštitno je lice nove Guessove kampanje Holiday 2024. Partnerica Cristiana Ronalda pozirala je poznatom fotografu Nimi Benati. Nosila je niz outfita, no najveću pažnju privukla je fotografija na kojoj je Georgina potpuno gola, a tijelo je prekrila torbicama. 

"Bila sam oduševljena kad me Guess zamolio da budem zaštitno lice kampanje Holiday. Bilo je odlično raditi s njima", rekla je Georgina.

Podijeljena mišljenja o odabiru haljine

Nedavno je Georgina privukla pažnju svojim pojavljivanjem na pariškom Tjednu mode. Prisustvovala je reviji modne kuće Vetements za proljeće/ljeto 2025. godine. Njezin odabir haljine za ovaj događaj izazvao je brojne reakcije. I dok su je jedni hvalili i govorili da "izgleda kao boginja", drugi nisu bili toliko oduševljeni. 

>>Georgina Rodriguez prošetala crvenim tepihom u Parizu, ljudi pišu: Izgledaš jeftino

"Volim je zaista, ali ovdje izgleda jeftino", "Zna samo pokazati tijelo i ništa drugo", "Užasan outfit, kosa kao da joj je prljava", pisali su. Jedna pratiteljica stala je u njezinu obranu: "Vi ste samo ljubomorni."

Osim što je poznata kao partnerica slavnog i uspješnog nogometaša Ronalda, Georgina se proslavila i u televizijskoj reality seriji Soy Georgina, koja se fokusira na njezin privatni život. Serija je premijerno prikazana 27. siječnja 2022. na Netflixu, a nedavno je izašla treća sezona. Prva sezona njezinog showa rušila je rekorde gledanosti kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.