Gerard Pique zaprijetio tužbama nakon prekida sa Shakirom, želi zaštititi djecu

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠ Gerard Pique zaprijetio je tužbom protiv nekih medija zbog, kako tvrdi, širenja neutemeljenih glasina o njegovu životu otkako se razišao sa Shakirom, prenosi Marca. Preko svog odvjetničkog tima objavio je upozorenje zbog "kontinuiranog objavljivanja neprovjerenih informacija".

"Ova izvješća i slike ne samo da štete njegovoj časti i imidžu već i ozbiljno krše prava njegove djece, čija su sigurnost i zaštita njegova primarna briga. Pisanje nekih medija i paparazza je kontinuirano te prisiljava našeg klijenta da promijeni svoju svakodnevnu rutinu s jedinom svrhom zaštite svoje djece, obitelji i onih koji su mu bliski", navodi se u priopćenju.

"Jedini cilj Gerarda Piquea je osigurati dobrobit svoje djece i vratiti im njihova prava na privatnost, sigurnost i duševni mir", dodaju. 

Naime, nakon prekida sa Shakirom, u javnost su procurile informacije o navodnoj nevjeri i prevari nogometaša. Medijska pozornost povećala se nakon što se počelo šuškati o njegovoj vezi sa studenticom PR-a Clarom Chia Marti samo dva mjeseca nakon prekida sa slavnom pjevačicom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.