Ginny Weasley iz Harryja Pottera već ima 28, pogledajte kako izgleda i što radi

Foto: Press

OD PRVOG filma o malom čarobnjaku Harryju Potteru prošlo je čak 18 godina. 

Godine 2001. izašao je Harry Potter i kamen mudraca, snimljen prema bestseleru J.K. Rowling izdanom četiri godine prije. Jedna od onih koju je publika upoznala u filmovima o malom čarobnjaku, a pojavila se u svih osam nastavaka (posljednji je izašao 2011. godine), britanska je glumica Bonnie Wright, koju pamtimo po ulozi Ginny Weasley, sestre Harryjevog prijatelja Rona Weasleyja.

Bonnie (28) je ovih dana snimila editorijal za vlastitu liniju kupaćih kostima - od recikliranih plastičnih boca. "Snimam filmove i puno pričam o plastici", piše u opisu njezinog profila na Instagramu koji prati više od 1,8 milijuna ljudi.

"Inspiraciju sam pronašla u japanskim i kineskim motivima, a izrađeni su od recikliranih plastičnih boca kako bi zaštitili mjesta koja volimo", objašnjava Bonnie na svojoj stranici.

Uloga u Harryju Potteru i dalje joj je najpoznatija, no čini se kako joj gluma i nije na prvom mjestu. U svom projektu s kupaćim kostimima surađivala je s volonterima Greenpeacea, a više nego filmovima posvetila se podizanju ekološke svijesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.