Glazbenik slučajno otkrio termin rođenja i ime sina kojeg čeka s Kardashiankom

Foto: Instagram

GLAZBENIK Travis Barker, suprug Kourtney Kardashian, slučajno je otkrio termin rođenja njihova sina i kako će ga nazvati.

Tijekom podcasta One Life One Chance s Tobyjem Morseom, Travis je otkrio da Kourtney treba roditi na Noć vještica ili u prvom tjednu studenog.

"Na Havajima smo namjeravali održati dobrotvornu zabavu, ali tada se Rocky treba roditi", rekao je Travis. Na to je voditelj viknuo: "Rocky Thirteen Barker", što je Travis potvrdio. "To je tako jako ime, čovječe", rekao je Toby. 

Kourtney u rujnu hitno prebačena u bolnicu

44-godišnja Kourtney u lipnju je na koncertu benda Blink-182 transparentom otkrila da je trudna. Nedugo zatim objavila je da čekaju sina. 

U rujnu Kourtney je prebačena u bolnicu na operaciju gdje su liječnici "spasili život njene bebe". Nakon prijema u bolnicu, Kardashian je progovorila o svojoj operaciji i podijelila novosti s obožavateljima na Instagramu. 

"Kao netko tko je imao tri stvarno lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna na strah od hitne operacije fetusa. Mislim da nitko tko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne", napisala je, između ostaloga.

Kourtney već ima troje djece s bivšim partnerom Scottom Disickom, a Travis ima dvoje djece s bivšom suprugom Shannom Moakler. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.