Gledatelje naljutio odnos žirija prema Nives: "Jako neprofesionalno od Nicolasa"

Foto: Nova TV

ISPADANJE Nives Celzijus, koja je show Ples sa zvijezdama napustila u suzama, gledateljima nikako nije sjelo, naročito zbog toga to je ispala nakon dvoboja s ozlijeđenom Sonjom Kovač.

"Žiri više voli Sonju. Nju su ovaj put gurali iako je Nives bila bolja", tvrdi jedna gledateljica i nije jedina.

"Žiri iz nekog razloga ne može smisliti Nives što su sa svojim negativnim komentarima pokazali od prve emisije. Nije bila među najboljima ali ni među najgorim, žena je zmaj, skidam kapu, a žiri nabije na k.... što većini ne bi ni zasmetalo", tvrdi druga.

Bilo je i oštrijih tonova.

"Sramota vas može biti, SRAMOTA. Znate šta? Niste dostojni da vam Nives bude u showu. Eto toliko. I jedno pitanje, mislim svatko je znao da će žiri Nives izbaciti jedva su čekali, a ova Sonja se prenemaže ko da je na samrti, ali zašto i u ovoj i u prošloj dogovaranje žirija ako svatko daje svoj glas nekome, ajde mi to objasnite?", ljut je gledatelj.

"Jako neprofesionalno od gospodina Nicolasa koji nastup nije htio ni komentirati, a svima drugima da barem neku pohvalu", zamjerili su gledatelji žiriju.

Drugima pak smeta što se Ecija Ojdanić provukla dalje.

"Nives i njen partner ispali a Ecija ostala? Za ne povjerovati! Uopće mi se ne gleda dalje. Hvala", piše jedna gledateljica.

"Već drugi put se provlači na vrlo čudan način", dodaje druga, vjerojatno misleći na glasove gledatelja kao čudan način.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.