Gledatelji Eurosonga razočarani zbog Leta 3: "Namješteno, žiri treba ukinuti"

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

PREMDA je oduševio publiku diljem svijeta, Let 3 je u finalu Eurosonga ipak završio na 13. mjestu. Ponajviše zahvaljujući glasovima publike. Ta je činjenica pak razljutila mnoge fanove, kako nove tako i one stare, koji su svoje ogorčenje lošim bodovanjem žirija izrazili putem društvenih mreža.

Neki od gledatelja Eurosonga i poklonika Leta 3 ustanovili su da je hrvatski bend "pokraden", neki pak pišu kako "treba ukinuti žiri" jer nepravedno boduje, a neki tvrde da je sve zapravo politički namješteno. Izdvojit ćemo neke od komentara.

"Svake godine se nabrijem na Euroviziju i svake godine se razočaram koliko je ona politički namještena. No, ove godine možda nije bilo politički, ali je bilo namješteno", piše jedan korisnik Twittera koji je u objavi stavio i hashtag Hrvatska.

"Loreen se ponovo prijavila jer je znala da će pobijediti. Vidi se da je sve namješteno, čak se i ona pravi da je iznenađena. Hrvatska i Finska su opljačkane", napisala je jedna korisnica Twittera.

"Show je bio odličan, pobijedila je super pjesma, ali nije pobijedila najbolja eurovizijska pjesma. Pjesma koja će sada postati legendarna", piše jedan korisnik Twittera misleći na pjesmu Leta 3.

"Let 3 je pokraden", piše jedan tviteraš, a drugi se nadovezuje: "Ovaj žiri treba što prije ukinuti. Bravo, Let 3."

"Toliko nabrijavanja oko Hrvatske i na kraju razočaranje. Palac dolje za europske narode", izjasnila se jedna korisnica Twittera.

"Razočaran sam. Hrvatska je moj pobjednik", piše jedan korisnik, a drugi zaključuje: "Let 3 je nosio ovo natjecanje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.