Gledatelji nakon spoja BB Ana-Marije i Bojana: "Žena bez dostojanstva, radi glupaču od nje"

Foto: RTL

SPOJ Ana-Marije i Bojana u Big Brother kući, iako je prošao povoljno za nju, gledateljima nije bilo ugodno gledati.

Velikogoričanka se sustanarima i Big Brotheru nakon spoja pohvalila da su se ona i Bojan ljubili u dijelu kuće kod ispovjedaonice koji nije pokriven kamerama,te da je poljubac ona inicirala.

"Kažu da smo se već ljubili one večeri kad smo popili, ali hajmo reći da je ovo bio prvi poljubac", rekla je crnka koja ne skriva da joj se sisački konobar jako sviđa.

Upravo zbog te iskrenosti našla se na udaru kritika:

"Dakle dno dna... Žena bez dostojanstva, imalo. Kaj je najžalosnije, smiješno je, a u biti tužno gledati jednu ženu da ovo radi iz sebe. Sorry, ja sam rikavala od smijeha, a onda me bilo sram pred samom sobom da se smijem ženi koja očito ima problem s glavom."

"Nije da prvi put vidimo žensku da trči za likom a on joj govori IDI, OSTANI, SJEDNI, USTANI i slično. Ne mora ovaj BB biti toliko loš, neki ljudi mogu vidjeti kako izgledaju u sličnim situacijama u životu, pa naučiti neke stvari..."

"Treba je izbaciti prvom prilikom odmah!!!! Odvratna je i očekuje da će se matori momak zaljubiti kao tinejdžer, uzalud je natukla godina."

"Prostorija je puna kamera, Bojan je čovjek od samokontrole i racio mu je bitan, a ostalo je mladost...ludost."

"Joj da je ona naišla na nekog muškarca bez srama kao i ona, pa to bi bio samo seks od jutra do sutra"

"Tako lijepa djevojka. Poslije će jadna lupati glavom o zid i pitati se :'Šta mi je to trebalo?'"

"Brate, ajd poruči Anamariji i Bojanu da je u svakom slučaju manja sramota pokrit se jorganom u mraku i puknit se k'o svi normalni ljudi, od njihovih zračnih seksova i orgazama na suvo ! Hvala."

"Ana Marija se totalno zaljubila. Toliko se zaljubila da u pojedinim momentima Bojan radi glupaču od nje. Izgubila je svoje ja. Stalno se ispričava ili ublažava rečeno jer se boji da će se Bojan naljutiti. Bojan se navuka na nju zbog njene otvorene seksualnosti,koju naravno ne želi pred kamerama,al ga raduje po izlasku iz kuće. Bojan je emotivno "oštećen" (nadam se da ne vrijeđam,nije mi nakana) i kao takav nikog ne može usrećiti do kraja. Ne vidim ih dugoročno zajedno".

Komentari su osobito oštri jer ni njen izabranik ne uživa simpatije gledatelja:

"Bojan je naporan ide mi na živce kad priča. Ponavlja riječi bespotrebno."

"Svi pljuju po Ana Mariji i svi je osuđuju...a kakvo je ponašanje filozofa...on malo bi ali kamere posvuda...pa onda ne bi.... Bojane past ćeš ko zrela kruška iako glumataš nedostižnog."

Trećima ipak smeta što se tradicionalno pljuje po ženi, dok se muškarca za malo tog krivi.

"Iz ovih komentara rekla bih sve same časne sestre ili katotalibanke... gledajte Laudato tv , a ne tu osuđivati mlade ljude zbog toga što se zavode privlače i seksualno uzbuđuju.."

"Dušobrižnika pun k" 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.