Gledatelji o novom žiriju MasterChefa: "Ne mogu se naviknuti, fale Damir i Melkior"

Foto: Press

S emitiranjem je počela nova sezona MasterChefa. Kandidate ocjenjuje novi sastav žirija - uz već poznato lice Stjepana Vukadina, u emisiji su sada i hrvatski chefovi Mario Mihelj i Goran Kočiš. 

Reakcije gledatelja na novi žiri

Nakon prve epizode pitali smo vas kakav vam je novi sastav žirija. Većina vas (45%) rekla je da ne vidi razliku, dok je 38% vas reklo da je novi sastav lošiji od prijašnjeg. 17% je reklo da je ipak bolji od prijašnjeg.

O novom žiriju pisalo se i po društvenim mrežama i forumu. 

"Fale mi Melkior i Damir. Ne mogu se naviknuti na ova dva", "Dajmo im šansu. Treba vremena, pa ih neću kritizirati dva, tri tjedna", "Radije bih Melkiora i Damira nazad", "Uvijek se nešto naviknuti na nešto novo, ali svi zaslužuju priliku", "Super su svi", "Simpa su dečki i imaju pristupačan i šaljiv odnos prema natjecateljima", neki su od komentara.

Ljubavni par privukao pažnju u prvoj epizodi

Na početku nove sezone najprije su na redu audicije u kojima se predstavljaju kandidati. Posebnu pažnju među kandidatima u prvoj audicijskoj emisiji privukao je ljubavni par Ivana Božac (41) i Moris Vareško (44), koji su na audiciji pred žirijem kuhali zajedno. Prvu pregaču, u znak prolaska u daljnje natjecanje, dobio je Moris.

"Snalazili ste se savršeno na radnoj stanici koja je predviđena za pripremu jednog jela. Jedno je jelo bilo uspješno, jedno manje uspješno. Vaše jelo, Ivana, bilo je više uspješno", istaknuo je chef Goran, što je izmamilo velik osmijeh na Ivanino lice, koja je također dobila pregaču i priliku da se dalje natječe u MasterChefu. 

Tko se sve predstavio u prvim audicijama možete provjeriti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.