Gledatelji pišu da serija iz 2015. ima najbolje scene borbe ikad: "Priča je bila kul"

Foto: Press

Serija Into The Badlands koja je objavljena 2015. godine i danas je predmet brojnih rasprava na društvenim mrežama. Gledatelji su nedavno na Facebooku pisali da ovu seriju i danas obožavaju.

Oprez! Tekst sadrži spojlere

Serija je prvo objavljena na AMC-u, a potom na Netflixu. Opisana je kao "visokooktanska znanstveno-fantastična serija o borilačkim vještinama" i kao "post-apokaliptična drama". 

O čemu je riječ?

Smještena u razoreni svijet budućnosti, na teritorij kojim vlada sedam moćnika, serija Into the Badlands gledatelje uvodi u priču o surovim ratnicima i mladiću koji se upušta u opasnu pustolovinu. Stoljećima daleko od sadašnjosti, nakon niza prirodnih katastrofa i ljudskog nemara, nastaje novi društveni poredak na čijem čelu su najjači i najbrutalniji.

Badlands, kako se ovaj teritorij naziva, podijeljen je između sedam rivalskih moćnika, koji kontroliraju za život neophodne resurse. Svoju vlast održavaju uz pomoć odane vojske, samuraja novog doba, koji uživaju status i pogodnosti o kojima šira populacija može samo sanjati i spremni su žrtvovati živote za svoje vladare. Malo ih doživi 30. godinu, ali jedan vojnik - Sunny (Daniel Wu), brzo napreduje i uzdiže se do statusa savjetnika od najvećeg povjerenja.

Serija je trajala tri sezone, a u glumačkoj postavi nalaze se Daniel Wu, Orla Brady, Sarah Bolger, Nick Frost i Lorraine Toussaint.

Gledatelji hvale seriju

Gledatelji su se nedavno na društvenim mrežama raspisali da im je žao što je serija završila 2019. Naime, AMC ju je otkazao zbog niske gledanosti, piše Unilad. 

"Obožavam ovu seriju, sto puta sam je gledala ispočetka. Nick Frost je bio urnebesan. Žao mi je što su je otkazati, ali Pluto je pušta gotovo svaki dan", "Jedna od mojih najdražih serija svih vremena. Najbolje scene borbe koje sam ikad vidio u seriji", neki su od komentara.

"Fantastična serija koju AMC nikada nije progurao jer u njoj nije bilo zombija", "Priča je bila kul, radnja je bila uzbudljiva. Bilo je vrijedno gledanja", pisali su drugi.

Kritičari na Rotten Tomatoesu su seriju ocijenili s 84, a na IMDb-u ima ocjenu 7.9.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.