Glumac iz Lud, zbunjen, normalan nudi smještaj nakon poplava: Nemojte se sramiti

Screenshot: YouTube

OBILNE padaline koje su tijekom noći zahvatile veći dio Bosne i Hercegovine izazvale su smrtonosne poplave u više gradova. Glumac Milan Pavlović, najpoznatiji po ulozi Dine Mehmeda Mujkića u seriji Lud, zbunjen, normalan, ponudio je smještaj građanima pogođenima poplavom.

Pavlović je u Facebook objavi poručio da svi mogu od njega tražiti pomoć oko smještaja i dodao da se uopće ne trebaju sramiti.

Ako nekom treba smještaj iz Jablanice ili okoline ima kod mene mjesta za dvoje...naravno bez bilo kakve naknade...nemojte da vas je stid...javite se u inbox...

Objavljuje Milan PavlovićPetak, 4. listopada 2024.

Podsjetimo, i Zdravko Čolić odlučio je pomoći. Poslao je kamion s vodom za unesrećene i pozvao sve da pokažu solidarnost, a dio donacije već je stigao.

Poginulo je 18 osoba

Samo na području Jablanice u poplavama i odronima koji su tijekom protekle noći pogodili BiH poginulo je 16 osoba, dok su se u Fojnici utopile dvije osobe pa se ukupan broj smrtno stradalih popeo na 18, a strahuje se da bi taj broj mogao biti i znatno veći.

Srušen je veliki broj kuća, urušene su prometnice, mostovi, čak i željeznička pruga. Traži se smještaj za veliki broj ljudi koji su ostali bez domova.

Sve o poplavama u BiH možete pratiti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.