Glumac Keanu Reeves sletio sa staze na autoutrci u Indiani, izbjegao je sudar

Foto: Profimedia

Glumac Keanu Reeves (60) imao je neugodan trenutak na profesionalnoj autoutrci, kada je zamalo udario u zid tijekom vožnje na jednoj od najpoznatijih trkaćih staza, Indianapolis Motor Speedway u Indiani. Tijekom devetog kruga utrke Toyota GR Cup Series koja se održala ove subote glumac je izgubio kontrolu nad svojim automobilom, piše Page Six.

Sletio je sa staze

Prilikom skretanja glumac je sletio s ceste na travnatu površinu i jedva izbjegao sudar s drugim vozačem. Ova situacija se dogodila na polovici 45-minutne utrke, no Reeves se uspio vratiti na stazu bez ozljeda i završiti na 23. mjestu.

Reeves već ima iskustva na stazi jer je 2009. godine osvojio utrku Grand Prix of Long Beach. Veliki je obožavatelj autoutrka, a u srpnju su ga primijetili na utrci u Njemačkoj, u društvu dugogodišnje djevojke Alexandre Grant.

"Najveća dobrica Hollywooda"

Podsjetimo, glumac već godinama nosi titulu "najveće dobrice Hollywooda", što ne čudi s obzirom na to da velik dio svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe, pomaže ljudima u nevolji i iznimno je ljubazan i strpljiv sa svojim mnogobrojnim fanovima. Krajem lipnja nastupio je u Zagrebu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.