Glumac stao u obranu J.Lo: Slava ju nije promijenila, nikad nije bila bahata

Foto: EPA/Profimedia

GLUMAC i komičar Marlon Wayans u podcastu Club Shay Shay stao je u obranu Jennifer Lopez rekavši kako smatra da je slava nije promijenila. 

Wayans je upoznao Lopez kad su glumili u seriji In Living Color, koja se prikazivala od 1990. do 1994., i tvrdi da pjevačica nikad nije bila bahata. 

"Ona je za mene bila prekrasna mala Portorikanka. J.Lo je oduvijek bila lijepa i vidio se njezin talent. Nikad nije rekla: 'O, sad sam iznad tebe.' Nikad nije bila takva", rekao je i otkrio kako mu je pjevačica pomogla da dobije ulogu u filmu Air Bena Afflecka iz 2023., koji je nominiran za Zlatni globus. 

Pomogla mu da dobije ulogu 

"Rekla je Benu da mi da ulogu. Ben me nazvao i rekao: 'Hoćeš li glumiti ovu ulogu u mom filmu?' Bila je to sjajna uloga", prisjetio se, a zatim komentirao da nije lako nositi se sa slavom. 

"Teško je kad si uvijek u centru pozornosti, pogotovo kad si J.Lo i kad te razvlače na sve strane", rekao je i dodao kako mu je jasno da je pjevačica stalno zauzeta i da nema vremena kontaktirati ga. 

Podsjetimo, posljednjih godina pojavile su se brojne glasine o njezinom bahatom ponašanju, a između ostalog, njezini bivši zaposlenici otkrili su bizaran zahtjev koji pjevačica ima prema svom osoblju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.