Glumci iz Prijatelja zabrinuti za Matta LeBlanca, zapustio se i povučen je

Foto: EPA/Profimedia

Matt LeBlanc zabrinjava svoje kolege iz serije Prijatelji kako se bliži obljetnica smrti njihovog kolege Matthewa Perryja. Od Perryjeve tragične smrti u listopadu 2023., LeBlanc (57) je rijetko viđen u javnosti, a njegov posljednji javni nastup navodno je izazvao zabrinutost među njegovim prijateljima, prenosi DailyMail.

"Povučen je i nema interesa za druženje"

Viđen je ranije ovog mjeseca u Los Angelesu, a njegov neuredan izgled zabrinuo je njegove kolege, rekao je izvor za In Touch Weekly nakon što su vidjeli objavljene fotografije. "Nitko ne kritizira Mattov izgled niti ga optužuje za neprimjeren način života. To nije ono što se ovdje događa", pojasnio je izvor.

"Zabrinjavajuće je, međutim, za Jennifer i cijelu ekipu, što je ovih dana toliko povučen i jedva da čuju nešto od njega iz mjeseca u mjesec", rekao je izvor. "Čuo se s njima otkad je Matthew Perry tragično preminuo. Ali osim toga, samo je povučen i radi svoje bez stvarnog interesa za druženje", nastavio je izvor. "To je jednostavno tužno za gledati", dodao je izbor.

O primjetnoj promjeni kod LeBlanca izvor je rekao: "Nekad je bio tako vedar, sretan tip, ali sada je kao da se osjeća nedostojno biti u njihovom društvu na neki način. Očito mu je samopouzdanje palo, a dovoljno je samo pogledati ga da se vidi kako se fizički zapustio. Jennifer, Courteney, Lisa i David ga žele vratiti u društvo i vidjeti ga opet nasmijanog", poručio je izvor.

Uhićeno je više ljudi zbog Perryjeve smrti

Podsjećamo, Perry je imao dugu povijest ovisnosti, a prošle je godine, 28. listopada, pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi svoje luksuzne kuće u Los Angelesu s iznimno visokom razinom ketamina u organizmu.

Nedavno je pet osoba uhićeno zbog umiješanosti u zavjeru oko distribucije ketamina od kojeg je glumac preminuo. Prema optužnici, dvojica liječnika isprva su glumcu nabavljala zalihe ketamina, a kada su lijekovi postali preskupi, nabavljao ih je iz drugih izvora, uključujući ženu poznatu kao "kraljica ketamina Los Angelesa".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.