Glumica (78) zaprosila partnera u vlaku: "Zajedno imamo 156 godina i vjenčat ćemo se"

Foto: Profimedia

Britanska glumica Maureen Lipman (78) ranije se protivila braku, ali sada se predomislila. Zaprosila je svog partnera Davida Turnera dok su putovali vlakom kući s predstavljanja najnovije kuharice Toma Parker-Bowlesa.

U vezi su od prošle godine

Kaže da se u tom trenutku u vlaku odlučila na brak. "Kasnije te noći moj partner David i ja odlučili smo reći svojoj djeci da ćemo se vjenčati, iako zajedno imamo 156 godina", rekla je. 

"Da budem iskrena, uvijek sam bila protiv braka, ali je on u vlaku iz Edinburgha spomenuo da je manji židovski festival Tu B‘Av, dan kada Židovka može pitati muškarca da se vjenča s njom", ispričala je te se našalila da "nije mogla odoljeti". 

"Kleknula sam na koljeno i zaprosila ga. Na moje iznenađenje i paniku, pristao je", dodala je.

Par je u vezi od prošle godine. Prvi su se put zajedno u javnosti pojavili u studenom 2023. Otkrila je i kako su otkrila kako su ovu vijest podijelili s djecom. Naime, za zaruke su im rekli kad je njezin pokojni suprug Jack trebao proslaviti rođendan.

Jednom je bila u braku

Maureen se udala za Jacka Rosenthala 1974. i bili su zajedno do 2004. godine kad je on umro od raka. Zatim je bila u dugoj vezi s računalnim stručnjakom Guidom Castrom, ali je on preminuo u siječnju 2021. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.