Glumica s 13 godina vozila auto, roditelji joj rekli da laže ako je zaustavi policija

Foto: EPA

Američka glumica Demi Moore (61) nedavno je gostovala u emisiji The Drew Barrymore Show i progovorila o djetinjstvu za koje priznaje da je bilo poprilično neobično. Ispričala je da su joj roditelji dozvoljavali da s 13 godina bez vozačke dozvole vozi automobil, prenosi People.

Vozila je sama po autocesti s 13 godina

"Vozila sam po autocesti, a roditelji su mi rekli da mogu bez problema dobiti auto, samo, ako me zaustavi policija, moram reći da sam ga uzela bez njihovog dopuštenja. Nekako su na to gledali kao na situaciju koja će odgovarati svima, ali za mene je to sad ludo", poručila je glumica.

Demi je o svojem djetinjstvu ranije govorila i u intervju za Harper‘s Bazaar prisjetivši se trenutaka kada se njezina majka Virginia predozirala. "Sljedeće čega se sjećam kako joj svojim dječjim, malim prstima pokušavam iz usta izvaditi tablete koje je popila dok joj moj otac drži usta otvorena i govori mi što da radim", priznala je Moore.

"Moja je majka davala sve od sebe"

Njezin je biološki otac zapravo Charles Harmon stariji, ali je glumica u intervju za Vanity Fair rekla da ju je odgojio Dan Guynes, za kojeg se njezina majka udala kad je ona imala tri mjeseca. Prema Heavy.com, Guynes si je oduzeo život 1980. u dobi od 37 godina trovanjem ugljičnim monoksidom. "Prihvaćam činjenicu da su moji roditelji radili ono što su mogli i da je moja majka davala sve od sebe s obzirom na razinu svijesti i budnosti koju je imala u to doba", rekla je Moore.

Glumica sa svojim bivšim suprugom Bruceom Willisom ima kćeri Rumer Willis (36), Scout Willis (33) i Tallulah Willis (30), a opisala je kako se njezin odnos prema majci promijenio kada je dobila vlastitu djecu. "Mislim da moja majka nije došla na ovaj svijet s namjerom da me zapostavlja niti sa željom da ne bude roditelj i osoba na koju se mogu osloniti. Mislim da je na svijet došla s nevinom i čistom dušom koja je željela pronaći sreću, ljubav i odobravanje", podijelila je glumica.

"Njezini čudni izbori su me doveli do ovdje"

"Kada sve sagledam i pronađem suosjećanje za svoju majku, znam da time stvaram put da i moja djeca to isto suosjećanje imaju prema meni. I zato ja govorim svojoj mami da je volim jer su me njezini teški, čudni i ludi izbori doveli do ovdje", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.