Gordon Ramsay o teškoj biciklističkoj nesreći: Nisam se mogao ni odjenuti, sramotno

Foto: Instagram

Slavni chef Gordon Ramsay u lipnju je doživio, kako je tada opisao, tešku nesreću dok se vozio biciklom u Connecticutu. Tada je pokazao velike ljubičaste modrice na tijelu. 

Sada je otkrio što se točno dogodilo. Naime, Gordon se vozio niz brdo kada je njegov kotač udario u "rupu nalik krateru". Bicikl se okrenuo za 180 stupnjeva. Nakon što se Ramsay podigao sa zemlje, pokušao je namjestiti lanac i nastaviti vožnju. 

U tom trenutku vid mu se zamaglio i krv je bila posvuda. "Iskreno sam mislio da ću se onesvijestiti", rekao je za Men's Health. Ipak, smogao je snage da nazove svog asistenta Justina Mandela, koji ga je odvezao u bolnicu.

Nije se mogao sam ni odjenuti

Uslijedile su pretrage kojima je utvrđeno da ništa nije slomljeno. Međutim, svakodnevno mora ići limfnu drenažu i fizioterapiju.

"Nisam mogao odjenuti hlače i čarape. Justin me odijevao ujutro. Osjećao sam se kao je*eni 95-godišnji muškarac. Tražiti 30-godišnje dijete da mi obuče je*ene gaće je sramotno", dodao je.

Zahvaljujući kacigi, kaže, nije zadobio teže ozljede. "Da nisam nosio kacigu, iskreno, ne bih sada bio ovdje", poručio je ranije Ramsay.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.